13/11 inget strömavbrott än så länge..

Än så länge har vi strömmen kvar, men det blinkar i lamporna då o då så vem vet, skulle inte bli förvånad om strömmen går under natten eller så.. vet inte om det snöar längre heller men förmodligen gör det det, tror inte det har slutat än.. haha.. och han som ska sköta plogandet här verkar ha drabbats av latmasken eller nått för det är knappt plogat alls, eller det var iaf inte det sist jag var ute, vi har våra rum i källaren och har inga fönster så jag kan inte kolla ut o se hur det ser ut direkt.

Sitter o funderar på när dom kommer börjat  köra bussarna på min linje igen, dom har ju vart indragna sen i eftermiddags.. hoppas dom kommer igång till i morron så jag kommer iväg till skolan.. vill ju inte åka iväg om jag inte vet att jag kan komma hem.. men om bussarna går åt ena hållet borde dom gå åt andra hållet oxå.. hoppas jag.. men men jag kan ju inte göra så mycket om inte bussarna går lixom.. har ingen som kan hämta eller skjutsa så det finns ju inte mycket o göra om det skulle bli så att bussarna inte går i morron.. och om det fortsätter snöa som det har gjort är nog risken stor att det blir så är jag rädd.. jaja ingen mening med att sitta här och spekulera bättre att vänta till i morron o se hur det blir.. går in på sl.se ibland o kollar om det har uppdaterats nått men sist jag var inne vid 7 nått så hade det inte ändrats iaf ska in lite senare o kolla oxå..

Funderar på om jag ska ta en dusch eller ett varmt bad.. känner mig lite frusen.. men f'n vet om man vågar.. ligger man där i badet o så går strömmen haha.. kan ju iofs tända lite ljus på badkarskanten eller toalettlocket eller nått.. får fundera på det lite till.. min pojkvän, sitter och håller på med sitt trav, han skriver typ upp vilka hästar han tror ska vinna på dom olika banorna, han spelar nästan aldrig på riktigt, för pengar men det gör han rätt ofta men det är ju mest på kul.


jaja nu ska jag hitta på nått o göra

ha re bra

Hejs.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du nån blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0