Min träning!

Jag håller ju på att gå ner i vikt, jag har ju gått ner från 72kg till 66kg och minskat typ 16cm i midjemått, men mittt mål är att gå ner till 60kg så än håller jag på och traglar med träningen, det har gått lite knackigt på sista tiden men nu är det dax att rycka upp mig igen. Det här är lite av hur jag tränar.

1. Hopprep, jag hoppar hopprep minst 30 minuter om dagen

2. Promenader, är ute och går i rask takt i minst 30 minuter om dagen, oftast längre.

3. Jag gör situps av olika slag, armhävningar, benlyft, rygglyft och en del andra övningar som jag inte kan namnet på.

4. tränar med min gymboll och mina gummiband. har lite svårt med balansen på bollen fortfarande men det går bättre och bättre för varje gång. Mina gummiband använder man för att träna upp styrkan i armar, bål och ben tror jag det var. Dom har jag nyligen köpt så har inte hunnit komma in i hur man använder dom ordentliget ännu.

5.  Stå på orbitrecken, just nu vill jag helst vara ute och träna för det är så fint väder, men den är toppen när det är mulet och kallt och på vintern. Sen har jag oxå några olika tränings dvder som jag anväder mig av ibland, man måste ha ganska mycket plats för att kunna göra alla övningarna så det blir svårt att hitta det ofta men det går ibland.

Plus att jag drar ner på onyttigheterna och att jag motiverar mig genom att jag har kompisar som oxå håller på och tränar som jag paratar med varje dag och vi diskuterar hur vi tränat under dagen och så sätter jag upp små mål, då blir det lättare att nå dom, sen sätter man upp ett nytt mål. Och sen får man inte glömma att unna sig att äta lite godis,chips, glass eller vad man vill ibland. Och så måste man lyssna på kroppen, och vila om man blir trött eller sluta med en övning om det gör ont.

Låter det bra?

S.


några test typ..

tjo!
har inte bloggat på länge jag vet, men har varit bortrest ett tag och sen har jag inte haft någon blogg lust, har inte vetat vad jag ska skriva om.. ska försöka blogga lite mer så kanske blogg lusten kommer tillbaka :-)

här är iaf några testresultat på tester som jag gjort.


girl or woman test!

You Are A Woman!
Congratulations, you've made it to adulthood.
You're emotionally mature, responsible, and unlikely to act out.
You accept that life is hard - and do your best to keep things upbeat.
This makes you the perfect girlfriend... or even wife!
Are You A Girl Or a Woman?MusiksmaktestYour Taste in Music:
90's Pop: High Influence
Adult Alternative: High Influence
Classic Rock: High Influence
Punk: High Influence
80's Alternative: Medium Influence
How's Your Taste in Music?

kanske kommer några fler listor och sånt, håller på i gå ignom en massa sparade filer på datorn så kanske publicerar om jag hittar nått kul. :-)

S.

RSS 2.0