28/10 vet inte vad jag ska tro

jag vet inte vad jag ska tro längre.. asså  jag har bråkat med en kompis (vi kan kalla henne K. om olika saker sen innan sommaren, eller ja de e hon som bråkar med mig men så finns det en kompis till oss båda som jag trodde var en av mina närmsta kompisar men nu vet jag inte längre..

under den här tiden som vi har bråkat jag och K. så har den här andra tjejen (henne kan vi kalla H.) hoppat emellan oss lite, hon har ju liksom hamnat i mellan och vill ju vara kompis med oss båda har hon sagt och det har jag ju trott på såklart för det verkar ju inte otänkbart att det kan vara så.

För nu får jag höra av två andra kompisar att H. springer runt till lärare och säger saker, och att hon går och säger till K. vad jag sagt och gjort m.m. visst jag förstår ju att dom pratar om saker och säkert om bråket oxå men jag vet ju inte om det är sanningen hon säger, för att för några dagar sen så fick jag reda på att hon har ljugit mig rätt upp i ansiktet.

för vi jobbade ihop med projekt arbetet från början men så kom hon och sa till mig att två lärare bla. hon som vi har som handledare har sagt att det är bäst att hon jobbar ensam för att jag är borta så mycket. men nu fick jag reda på att så var det inte, jag satt nämligen och pratade med min handledare och så frågade hon varför inte jag och H. inte skulle jobbade ihop och jag svarade med att H. sa att ni hade sagt att det var bättre om hon jobbade själv, var på min hanledare såg smått chockad ut och sa att så var det inte.

i en sån sitution så väljer jag att tro på handledaren, varför skulle en lärare ljuga lixom.. så nu vet jag inte vad jag ska tro om H. längre, det känns inte som att jag vet vad jag har henne, jag har fått höra så mycke saker av mina andra kompisar vad hon har sagt och gjort tydligen.. vissa saker kan jag delvis förstå men det är låååångt ifrån allt.

det enda jag vet just nu är att jag inte ska låssas som ingenting när H. kommer tillbaka från sin resa som hon är på nu, jag kommer helt enkelt inte att kunna låssas det är för jävla mycket nu. jag måste få veta.

de var allt för idag
ha de bra

25/10 snart är det höstlov :-D

Just det, snart är det höstlov, bara i dag och i morron var, vi slutar för idag om ca 15minuter haha sååå skönt torsdagar är dom längsta dagarna på hela veckan vi börjar 8,15 och slutar 15,40 såå tråkigt.. vissa sluter tilloch med 17,25 nånting dom som har individuellt val på efter middagen, blomsterbinderi trór jag det är som är just då, det kan ju iofs vara flera det vet jag inte.

I tisdags åt jag lunch med två kompisar, Patricia och Mikaela, dom är två jätte snälla och trevliga tjejer. Patricia och jag gick i samma klass från lekis (6-års) till 6.an och i parallellklasser i högstadiet

nu kom en lärare här så jag måste pysa
ha re
bye

23/10 Snälla lärare har man :-)

hejsan svejsan  jag har en väldigt snäll lärare, Sophie heter hon. Hon är väldigt snäll för att vi får jobba hemma med internationell ekonomi, det är jätte bra eftersom vi annars har håltimme i över en timme innan den lektionen på grund av att vår geografi lärare är för upptagen för att kunna ha vår lektion idag :P så då var hon väldigt snäll och lät oss jobba hemma, sånt gillar vi :-)

nu ska jag fortsätta plugga en stund tills lektionen slutar :-)
ha det bra
hejdå

22/10 Måndg morgnar är pest

jag gillar inte mångags morgnar, tycker att det borde vara lag på sovmorgon på mångar, gillar inte dom, jag gillar iopfs inga mornar men speciellt inte måndagmorgnar för man går alltid och lägger sig på tok försent på söndag kvällarna :p haha

nu sitter jag på lektion, Internationell ekonomi och internationella relationer, det är en rätt så rolig kurs, nu håller vi på och ska ha ett FN möte :p haha vi har fått olika länder och ska ta reda på saker om dom, som tex. kärnvapen och naturtillgångar osv. jag är nästan färdig.

Jag slutar tidigt idag det tycker jag om :-D slutar halv ett JIPPIE!!
men sen ska jag ner till skolan igen vid 16-tiden ska på utvecklingssamtal  16.30 känns lagom kul
men men jag hinner ju hem med fem bussen igen så de e ingen fara :P
men jag vill helst inte höra hur dåligt jag ligger till och hur mycket frånvaro jag har, jag har haft en dålig period med mycket förkylingar och grejjer men det har äntligen lagt sig nu :p

men nu kanske jag borde fokusera lite mer på att skriva på mitt skolarbete än att sitta här o skriva hihi
kanske tittar in lite senare sen :-)

ha de
/sandra

20/10 äntligen

Äntligen har jag fått köpa en vattenkokare :-D har velat ha en ett bra tag nu men inte hittat nån som jag velat ha, dom flesta jag hittat har vart hutlöst dyra eller fula men nu har jag äntligen hittat en som inte var så fasligt dyr och fin var den oxå :p

jag har köpt ett tangentbord oxå, till min laptop, det är enklare när man ska skriva mycket än att skriva på laptopens tangenter tycker jag.

förutom det har jag köpt en liten manick som ser ut som en cd-freestyle som man rengör och reparerar cd o dvd- skivor m.m med min bror är bra på att repa mina galenskaparna filmer o det gillar jag inte så nu ska jag bli av med dom reporna oså :p haha

det  var lite om min dag det
hejsvejs

19/10 skolfotogrfering m.m.

jaha, idag har vi haft skolfoto, klassen var utklädda till superhjältar  :p det var rätt roligt faktiskt, jag o Faiza o Belkiz blev fast knutna i ett snöre som Emil och Carl höll i så vi var som deras fångar typ det var kul :p haha efter fotograferingn så gick vi och åt jag, faiza och Belkiz det var typ fullkorns ris och kebeb inte världeens godaste kanske men det går ju :p haha


Nu ska vi snart ha psykologi jag ska skriva prov :p haha de ska bli såååå kul :p inte :p  haha men vad gör man de e bara o bita ihop o skriva :p 

det var allt för idag, det blev lite kort men men
/ajöken


Projektarbete

Vi har nått som kallas projektarbete i skolan, det innebär att vi ska ta ett ämne innom samhället, alltså nått som finns innom vårt program, jag funderar på att göra en hemsida om matkultur, eftersom större delen av min familj är intresserad av mat på olika sätt och jag själv är intresserad av datorer så tänkte jag att det kunde vara en bra ide, jag har pratat med några personer i min omgivning om detta och fått bra respons av dem, de tycker att det är en jätte bra idé så jag hoppas det blir bra.

jag måste jobba gärnet med detta nu, ska få en idé skiss av min lärare senare och ska passa på o fråga efter en projektplan då oxå så jag kan få det.

Har även en del annat skolarbete att jobba med, tex geografi och samhällen, lite svenska har jag oxå, ska jobba gärnet när jag kommer hem sen. Har inte tid att sitta o slöa, men lite tid för min pojkvän och familjen måste jag ta oxå, men annars är det bara skolarbete i 150km/h som gäller.

Nu till exempel sitter jag på samhällelektion och skriver om armeniska folkmordet, det är rätt så intressant, snart slutar den här lektionen och då har vi geografi, viska få svaren på frågorna till provet idag. Det ska bli kul att få dom så man kan plugga på rätt svar sen. haha..
Efter geografin har jag Internationell ekonomi och internationella relationer, där håller vi på med FN, vi ska ha nått möte, rollspel, jag är Syd Afrika, där ska vi diskutera olika problem, jag hoppas man får jobba hemma med att ta fram faktan oså så jag hinner med tre bussen.

det var det för nu
/ha de

12/10 det råder olika bud

sitter i skolan, på sammhälle lektion närmare bestämt och jag skriver om folkmordet i Armeninen i början på 1900-talet det är rätt så intressant faktiskt, och så funderar jag på hur resten av den här dagen kommer att arta sig.  Det råder olika bud om fårtsättningen, vad det gäller lektioner alltså. För vi har tydligen ingen psykologi idag heller så då råder följande tre bud som vår svenska lärare tydligen har sagt

  • Vi ska ha svenska på psykologi-tiden

  • vi ska ha håltimme och sen svenska på svenska tiden

  • vi ska ha dubbeltimme i svenska


Så nu vet jag inte rikitgt hur det ligger till men det ordnar sig väl antar jag.  Hursomhelst så är det skönt att det äntligen är fredag och drygt en vecka kvar till höstlovet bara :D

det var allt för nu
tack och hej


10/10 Lunch och psykologi

jag ska äta lunch med Mickis idag igen, jag smsade o frågade när ho hade lunch så bestämde vi att vi skulle ses o äta tillsammans. Det ska bli roligt, jag har saknat att umgås med Mickis hon är rolig. Vi ska försöka ses oftare, vi går ju i samma skola så det ska nog inte vara så svårt bara o smsa eller ringa o fråga om vi ska äta lunch eller så.

Två klasskompisar
frågade mig när jag stog vid mitt skåp om jag visste ifal vi ska ha någon psykologi idag, det står på intern-tvn att våran psykologi lärare är borta så jag antar att vi inte ska ha nåb psykologi idag, då slutar jag efter religions provet.. ska fråga om man kan få börja tidigare med det så jag hinner med en tidigare buss annars måste jag sitta o vänta i skolan fast vi inte har nån psykologi.

nu ska jag strax iväg o möta Mickis
tack och hej


Ingen geografi - håltimme

Jahapp nu sitter man här i biblan o slöar.. har ingen geografi idag så har håltimme till två. slutade förra lektionen 12.40 så jag har väntat en stund.. men men har pluggat lite till religion provet  i morron o så nu så passar jag på att skriva lite här.


Jag åt lunch med Mikaela idag, hon går på särskolan här i min skola, vi har kännt varandra i 5år i ungefär så vi är rätt bra kompisar, me nvi ses inte så ofta vilket är tråkigt, men idag så åt vi lunch ihop i skolans matsal det var kul att träffa henne igen. Vi gick runt o pratade ett tag sen efter lunchen oxå det var trevligt sen innan hon gick til sin lektion och jag till min så bestämmde vi att vi skulle ses snart igen.

Om ca 20 minuter börjar min sista lektion, internationell ekonomi och internationella relationer, det är rätt kul, men svårt. Vi ska börja jobba med FN idag tror jag. Jag slutar 15.30 jätte roligt :p inte.. hoppas vi får sluta tidigare, så jag hinner med tre-bussen.

Tack och hej :-)

9/10 Ny blogg

Detta är då mi nya blogg. Jag gör ett försök till, är så dålig på att blogga för jag glömmer alltid bort att skriva. Men nu ska jag försöka hålla den här bloggen levande hihi.

Kan ju börja med att pressentera mig lite kort:
Namn: Sandra
Ålder: 19år
Bor: Nynäshanmn
Skola: Nynäshamns Gymnasium
Linje: Samhälle med samhälls inriktning
Familj: Sambo,Mamma och Bror
 
Jag trivs rätt bra med mitt liv som det är nu, även om jag är lite trött på skolan fastän jag trivs bra där och har många kompisar o bra lärare. Jag bor ihop med min älskade pojkvän, fastän vi bor hos min mamma, men det gör inget jag är glad så länge jag får vara med honom, tycker inte om att behöva vara utan honom, vi bodde på distans förut och det vill jag aldrig mera. Annars är mina intressen musik,film,kompisar m.m

det var allt för nu
/tack och hej

RSS 2.0