tisdagstema: Fyrkantig

veckans tisdagstema är fyrkantigt här är mitt bidrag!
image37

två fyrkantiga skyltar på vägen ner till båthamnen där jag bor :)
vill du veta mer om tisdagstema klicka här 
S.


Jösses vilken grabb!

hittade det här youtube klippet i en blogg, pojken heter Andrew Johnstone och sjunger fantastiskt, han sjunger opera eller nått liknande, och jag har aldrig gillat opera men jösses vad den här grabben kunde sjunga, jag fick gåshud..
Simon frågade honom om han fick support från sina kompisar varpå pojken svarar
- jag blir mobbad ofta..
det är så synd att folk ska bli mobbade för att dom är annorlunda, att vara annorlunda är bra, alla är unika och det ska man ta vara på.


lyssna och njut!
S.

26/4 "mötte" min föredetta bästa kompis idag... + Jan Rippe 53år!

Idag var jag och handlade på Ica i nynäs med min sambo, mamma och brorsan (Stefan) och vid kött disken så ser jag först hennes mamma sen ser jag  mammans man och sen ser jag min föredetta bästa kompis, vi var bästa kompisar i 12år ungefär och sen helt plötsligt så vart hon sur på mig och ville inte vara kompis med mig längre, jag fattar fortfarande inte riktigt varför, jag vet ju vad både hon och en gemensam kompis sagt men det går inte ihop på nått vis..

men iaf så såg jag henne där och sen såg jag henne och hennes familj fler gånger om där i gångarna och bland diskarna.. lite jobbigt faktiskt, eller inte direkt jobbigt men det kändes ju, det har ju hela tiden kännts tråkigt eftersom inget jag sagt eller gjort har hjälpt och hon inte ens velat sätta sig ner och prata med mig, jag förstår att hon antagligen kännt sig väldigt illa behandlad av mig, nått hemskt måste det ju vara jag har gjort och jag förstår om hon inte vill bli kompis med mig igen.. men jag skulle så gärna vilja att vi kunde bara sätta oss och prata igenom allt så vi iallafall kanske inte behöver vara sura på varandra, inte för att jag är direkt sur på henne men iaf.. jag saknar henne det gör jag,  vi var ju kompisar så länge..  jag skulle bara vilja veta vad hon tänker... jag har ALDRIG velat göra henne illa, varken henne eller någon annan av mina kompisar..  men men things happend..

nu till nått annat :p en av mina idoler fyller 53år idag! Jan Rippe, medlem av Galenskaparna/AfterShave :D jag har alltid tyckt mycket om Jan, han verkar så glad, trevlig och lugn lixom, GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!!!!


24/4 Dagens fråga! grannen klagar på barnen, vad göra?

Dagens fråga kommer ur att jag läst en forum tråd där en kvinna, antar jag berättar att en granntant klagat på att hennes barn låter för mycket i trapporna m.m. tanten är tydligen en klagare men mamman känner sig obekväm till mods ändå så dagens fråga är

Får barn låta i trapphus m.m.? Är det rätt  att klaga på att barn låter i ett hyreshus? Om hyresvärden sagt att det är okej att det bor barn i huset är det rätt att klaga då? ska man kunna bli vräkt för att barnen leker inne på mornarna?

Några följdfrågor vart det´
S.

tisdagstema : naturmaterial

jag har börjat med nått sm heter tisdagstema, man får ett tema varje tisdags om man sen ska publicera en bild på, man måste ha tagit bilden själv men den måste inte vara ny, veckans tema är naturmaterial här är min bild :

image36
Träd, eller trä, männsikan har ju alltid använd sig av bådr trä och träd, att bygga med och att elda
med till exempel. klicka här om du vill veta mer om tisdagstema
S.

svar på kommentarer om dagens fråga..

Jag har inga barn, men vill väldigt gärna har barn. tycker det skulle vara lagom med 2-3 stycken ungefär, det går lite i perioder, ibland vill jag ha många barn typ 4-5 stycken och ibland vill jag bara ha två. Men minst två iallafall vill jag ha :) men det får komma i framtiden :)


18/4 Dagens fråga, handlar idag om barn :)

dagens fråga lyder :

Har du barn? om ja hur många och vill du ha fler? om nej, vill du ha barn?

blev lite följdfrågor oxå :p
var inte rädda för att fråga mig tillbaka om det är nått i undrar :)
s.

17/4 Besöksrekord!

Jag har haft besöksrekord idag! Woohoo :p f*n vad kul :p har inte haft så många läsare tidigare och nu har jag haft en hel drös idag :p skit kul verkligen hoppas det håller i sig :p haha! :D :D

förutom besöksrekordet så har jag varit på födelsedaskalas idag, en av mina kusiner fyller 13år idag så var dit med en pressent och fikade lite, min pojkvän och min mamma var oxå med.  Det var rätt kul att vara där en stund, gillar min moster och morbror och mina kusiner. Min morbror, som är min mosters man och typ "ingift" morbror fastän dom inte är gifta är helhäftig :p han säger alltid roliga saker oså, det gör min moster oxå förståss :p haha Lill-grabben, min andra kusin som inte är så liten han fyller snart nio var nog hyperaktiv eller nått :p haha nä då men han babbla som sjutton om inget speciellt, sa att alla var ap-russin o sånt där :p haha men han är söt lilla Filip :)

nä nu ska jag kolla vidare på spårlöst :p
har lagt in bilderna förresten så dom kommer in nån dag nu
S.

17/4 Dagens fråga!

Dagens fråga lyder:
har du någonsin varit förälskad i en lärare,tränare, föreståndare el. liknande?


16/4 Dagens fråga!

min första dagens fråga lyder så här :

Brukar du tjuvlyssna på andras konversationer på bussen,tåget etc?

S.

15/4 förnyar bloggen lite..

jag tänkte förnya min blogg lite grand, jag ska skapa två nya kategorier, Recept  och dagens fråga. där jag ska publicera recept, på mina favorit maträtter m.m och i dagens fråga tänkte jag ställa en fråga varje dag som ni får svara på och kanske diskutera lite.. hur låter det?
S.

15/4 bättre sent än aldrig :p

här följer en uppdatering av vad jag har haft för mig dom senaste dagarna :p


Torsdag: Min födelsedag, var hemma och fixade och hjälpte till med tårtbaket innan gästerna kom, och när jag satt och gjorde marsipanblad till prinsesstårtan kommer mamma hem från jobbet och har med sig min storebror Tomas! snacka om att jag blev glad!  Sen fick jag pressenter, jag fick, en extern hårddisk, parfym (jean paul gaultier), en klocka, ( minns inte namnet i huvudet) nått danskt eller tyskt var det iaf, skit snygg är den, ska se om jag kan fixa bild på den sen :p jag fick en teckning som min brorson Max hade ritat och ett foto på honom, en morgonrock, två handdukar, (sånna man lägger i vatten och så sväller dom upp) och blommor, sen hade jag ju fått en sterio och Lp -skivor av min pojkvän tidigare :p min moster,morbror och deras  två barn kom sen, vi hade jätte kul :p min morbror ska alltid stoja och skämta massa det är jätte roligt :p min moster är likadan :p  mina kusiner lekte med vår orbitreck :p haha det var visst kul :p och så smällde dom en massa ballonger :p på torsdag fyller Markus 13 så vi ska nog dit då tror jag :p

Fredag: Vi, jag, Pierre, mamma, Stefan och Tomas åkte in till stockholm, jag och Pierre skulle ju hämta våra förlovningsringar och Stefan skulle byta ett tv-spel som var trasigt, så vi åkte in på dagen, kom in till stockholm vid tre tiden, då gick vi först till Game så stefan fick byta sitt spel, jag köpte en dansmatta och ett dansspel, det är rätt roligt. Sen gick vi till gamla stan för att hämta ringarna det gick bra och vi satte på oss dom på en gång, när vi kom ut så hade tomas fått reda på att han hade ca 23000 minus på sitt konto! men det blev förklarat när han ringde till banken och fick se att det var hans jobb som snodde hans pengar :p men det ordnade sig och nu har han fått tillbaka sina pengar, dom fick nog nått problem med systemet på hans jobb..  men iallafall så gick vi till lagerhaus sen och kollade lite och när vi var klara där började vi bli hungriga klockan var runt 16.30 -17.00 så vibeslöt oss för att gå och äta nånstans. efter lite prat så kom vi fram till att vi skulle gå till Hard Rock Cafe som ligger på svea vägen. och efter att vi bestämmt det började vi gå dit, stefan och tomas var inte helt säkra på hur långt det var dit så vi började iaf gå, vi var framme vid sex tiden och och när vi kommit in och fått bord så var klockan nog nästan halv sju, men iaf så fick vi menyer som vi kollade igenom, allt står på engelska och personalen pratar engelska :p skit snyggt ställe det där altså har lite bilder men har inte hunnit lägga in dom på datorn än :p vi åt och drack gott, dom hade enormt goda hamburgare där :p bra musik var det oxå och hela atmosfärern var underbar vi hade jätte trevligt och kom inte där ifrån förän efter åtta :p vi gick till tunnelbanan och åkte hem. var hemma strax innan 22.00 tomas gick ut på kvällen, vi spelade lite spel tror jag.

Lördag: Vi åkte till nynäs på dagen och handlade mat för tomas skulle laga mat, han lagade ungsbakade rotfrukter och kyckling filéer med massa kryddor  på :p var jätte gott! sen bakade jag och Pierre äppelpaj till efterätt. på kvällen åkte tomas för att träffa vår kusin och vi andra var hemma och spelade spel oså.

Söndag: Jag och Pierre åkte till haninge en sväng på dagen, vi fick sällskap av Tomas på ditvägen, han skulle till uppsala och hälsa på nån kompis. vi kollade i affärer och sen åt vi på mcdonalds innan vi åkte hem.

Igår: Pierre var på sitt jobb,Tomas  kom hem och åkte iväg igen, han skulle på fotboll med en kompis. Jag, mamma och stefan åkte ner till nynäs och gick till Pierres jobb och hälsade på honom, vi kom dit vit två tiden och gick därifrån vid 3-halv 4 tiden :p  stefan köpte en media förvaringsmöbel, mamma köpte trädgårdsmöbler och en bok. Sen gick vi ner på stan, Pierre fick sluta lite tidigare så vi fick med oss honom därifrån :p stefan gick på möte på sitt jobb och jag, Pierre och mamma gick och fikade, sen gick vi till hemtex där jag köpte dom första sakerna till min och Pierres lägenhet (vi har ingen än, men vi ska nog flytta i sommar eller så) jag köpte fyra små handdukar som man har och torkar händerna på :p och isbitat :p altså sånna man lägger i frysen så blir dom kalla så kan man ha dom i drickan sen :p sen gick vi till lindex och där mötte stefan upp oss sen och vi gick förbi hobbyaffären och expert innan vi åkte hem :p

Idag: har inte gjort så mycket, men Pierre och hans jobbarkompisar, Andreas heter den ena av dom som var här den andra vet jag inte vad han heter :p men dom kom hit iaf med stefans möbel och mammas utemöbler + en gräsklippare och en data skärm :p nu kommer snart mamma hem och om några timmar ska tomas åka hem till skåne igen. Pierre kommer hem från jobbet vid halv fem tiden. Stefan ska nog åkta till sin tjej idag tror jag

det kommer bilder på sakerna jag fått och bilder från hardrock cafe med mera senare.
ha de bra
S.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

12/4 snabb uppdatering :)

jag har inte tid att skriva alla detaljer om dom senaste dagarna, det gör jag senare när jag får tid, det är rätt mycket som har hänt :p
så i korta drag: i torsdags fyllde jag år och fick världens överraskning när mamma kom hem från jobbet, hon hade min älsta storabror Tomas med sig :p jag fick massa fina pressenter orkar inte skriva alla nu men jag gör det senare och igår så åkte jag,pierre,mamma,stefan och tomas in till sthlm vi hämtade våra förlovnings ringar och kollade i massa affärer och tomas upptäckte att hans jobb snodde hans pengar :p det hade blivit nått fel så dom drog pengar från hans konto hela tiden men det ordnde sig senare så han började få tillbaka pengarna :p sen efter ett tag gick vi och åt på hardrock cafe på sveavägen :p kom hem strax innan tio igår kväll :p och idag ska tomas laga mat så vi ska åka och handla lite senare, men tomas sover nu och att väcka honom, är inte det lättaste som finns direkt :p

ha de bra
det ska jag
/S.

Tack Louise!

Tack Louise :) hoppas allt är bra med dig med :)

(kolla kommentaren i inlägget neranför om du undrar vad det handlar om)

Tävling hos Marie vinn finfina priser!

image34image35
dom här kan du vinna hos Marie, klicka in här och var med och tävla du med!! Lycka till!


Jag ska förlova mig!!!!

Jag ska förlova mig med min pojkvän! Vi var och beställde ringarna idag! Jag är sååå glad! vi har pratat om det många gånger men bestämde oss för att vänta, och så igår när vi var ute på vår långprommenad så frågar han mig helt plötsligt om jag vill förlova mig med honom!  Vi hade egentligen tänkt vänta lite med att beställa ringarna o det men av nån anledning så blev det att vi åkte in idag och gjorde det! dom är jätte fina :D  så på fredag förlovar vi oss! på våran 14månaders dag :p och dessutom dagen efter min 20årsdag! jag vet att mamma planerat att vi ska göra nått i helgen men jag vet inte vad :p hihi

Jag är så lycklig över förlovningen så det är inte sant! älskar honom så fruktansvärt mycket och blir så glad bara jag tänker tanken på att vi ska förlova oss hihi! det är nästan som att vara nykär igen :p hihi, vår kärlek blir bara starkare och starkare, det känns.. vi älskar varandra så mycket och gör vad som helst för varandra :p den här veckan blir en toppen vecka!

ringar liknande våra :p

image33
Pierre 11/4-2008
Sandra 11/4-2008

Sandra + Pierre = ÄKTA KÄRLEK!!!

Det var allt för nu, nu ska jag försöka sova :p
natti
S.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

senaste tidens shopping fynd

här dom senaste sakerna jag köpt:

image30´
Skor från skopunkten 199kr

image31
andra paret skor från skopunkten oxå 199kr

image32
inte riktigt mina solglasögon men liknande dom här kostar 69.50 på lindex
mina kostar 99.00kr oxå på lindex

Tankar och funderingar...

sitter här i min ensamhet och lyssnar på älsklingens snarkningar och filmen på tv.. själv kan jag inte sova.. sitter och funderar på saker och ting.. tänker på framtiden o sånt.. på min kärlek till min pojkvän och sånt.. jag vill inte gå in på så mycket detaljer om vad jag funderar på det är för personligt.. men det är inte så kul.. oroar mig lite men inte så mycket... mest funderar jag på om jag ska tro på min intuition eller inte.. asså det är inget dåligt som jag oroar mig för eller så men jag oroar mig ändå.. förmodligen helt i onödan.. men  det jag tänker mest på är att jag sagt en sak och det jag och min pojkvän sagt till varandra har en tendes att bli så.. så jag funderar lite på det.. det måste ju inte bli så för att jag eller vi sa så men det är ju en del som gått som vi sagt så de e klart men funderar..

sen funderar jag på skolan oxå.. eller inte skolan så men jag måste ju snar söka om jag ska gå på folkhögskolan så ska ansökningen vara inne 15 april o det är ju rätt snart.. jag vet inte om jag vill det och jag blir inte ett dugg klokare av att läsa broshyrerna jag fick av min syo.. tror det blir komvux men vet inte säkert.. ska be min pojkvän hjälpa mig lite i morron med att titta på det med mig och hjälpa mig att komma underfund med vad som passar bäst oså..

nä nu ska jag nog försöka sova lite.. ha de bra
S.

2/4 en lista

En lista jag hittade på någons blogg

1. Vädret utanför mitt fönster:
Soligt,lite mulet, ser ganska varmt ut..


2. Lyssnar på just nu:
Alla ska bada med Galenskaparna på tvn, som jag tränar till

3. I går gick jag och lade mig:
Vid tio tiden med min pojvkän

4.  I dag vaknade jag:
Vid halvåtta tiden

5.  Jag har på mig:
Röd bh, rosaröda trosor, svartvita strumpor, blåa mjukisbyxor och en svart t-shirt

6.  Senaste person som ringde mig:
Min mamma tror jag, eller min bror

7. Senaste person som jag ringde upp:
Min bror Stefan i förmiddags

8. Senaste person som skickade sms till mig:
Min pojkvän Pierre igår

9. Senaste person som jag skickade sms till:
 Min pojkvän Pierre igår

10. Senaste vän jag addade på Facebook:

Det vetefan, är inte inne där ofta så vet inte vem

11. Som addade dig:
Nån jag inte vet vem det är

12. Senaste person som mejlade mig:
Antingen Facebook eller Heycome

13. Senaste sajt som jag kollade på:
Heycome

14. Ska göra idag:
Träna lite till sen städa lite och kolla på tv

15. Bra eller dålig dag idag?
Det blir nog en helt okej dag, mina mostrar kommer över sen så..


1/4 min kusin är ett aprilskämt!

japp så e det, han föddes den här dagen, första april 1981 vilket gör honom till 27år idag :p Grejjen är att han var beräknad långt senare, tror det var 26april eller nått sånt och så föddes han den första april. Och när hans mamma, min moster ringde hem och berättade att hon fått en son var det ingen som trodde på henne, det var ju första april och eftersom han var beräknad såpass långt senare så trodde dom att hon skämtade :p Stackarn.. men man kan inte låta bli att skratta åt det lite oxå :p haha för hela historien i sig är ju rätt rolig fastän det såklart var synd att ingen trodde på henne :-)


Nu håller jag på att tvätta, kom hem för ca 10 minuter sen :p så det är ett tag kvar tills jag ska tillbaka till tvättstugan nu :p mamma kanske har kommit hem då så jag får sällskap.. torkskåpen i dom här tvättstugorna är hopplösa.. tvätten torkar inte ordentligt trots att man har det på den högsta värmen.. helknepigt... men men..
nu ska jag nog sträcka ut mig på soffan en stund tror jag

ha de bra
S.

tvättstugan = hobbyrummet :p

idag ska jag ha tvättstugan, inte så himlans kul.. men men det duger väl.. det måste ju göras.. tvätta altså :p men det är en timme kvar tills jag ska börja tvätta så jag sitter här en stund.. men jag ska plocka ihop det jag ska ha med mig oxå men det går rätt fort så det behöver jag inte göra än..

så nu skriver jag här och är inne på en community, det är ingen ide att jag skriver ut adressen här eftersom man måste vara medlemm i en klubb för att få gå med, och alla som är medlemmar får eller har fått info om communityn :p så det så :p

jaja nu ska jag snart ta mig nått att äta tror jag
ha de bra
kanske skriver mera senare
ajö
S.

RSS 2.0