26/6 två dagar kvar!

idag är det bara två dagar kvar tills vi ska åka till P´s föräldrar! Det ska bli såå kul att åka dit! Hans föräldrar är så himla snälla och roliga, vi har så roligt när vi är där, vi ska vara där i en vecka och en dag, det ska bli kul att vara där så länge!

nu ska jag snart börja med att byta namn på en del bilder som vi ska lägga på skiva och ta med till dom så dom får kolla på, ska äta nått och och träna lite, och så ska jag packa med, men det kan jag göra i morron om jag inte hinner idag :p

ha det bra alla
skriver kanske mer senare
S.


Tisdagstema: förvaring

Nu kommer veckans tisdagstema! Temat denna vecka är förvaring, lite knepigt men ganska roligt, här kommer mina bidrag


pennor i kruka och max vid dator
Förvaring av pennor i kruka som jag tror att jag har målat, antingen jag eller någon av mina bröder. Pojken på bilden är min brorson Maximilian som är 7år gammal.


säker förvaring är viktigt
Säker förvaring är viktigt när det gäller en av världens giftigaste spindlar svarta änkan, den här bor på skansen akvariet och förvarades i den glaslådan på den gröna grejjen stående i en monter.

är du intresserad av att veta mer om tisdagstema eller vill du själv vara med så klicka här
S.


test resultat - which famous rockstar are you + några till

Which famous rock star are you?

Billie Joe Armstrong
Billie Joe Armstrong
You my friend are Mr.Armstrong.The lead singer and guitarist of Green DAy,the sweet and sexy guy from Oakland...
How do you compare?
Take this test! | Tests from Testriffic


Rock lyrics and how well du you know them
Rock Lyrics and How Well You Know Them

Rock God
you know all the songs and there for you rock!!!
How do you compare?
Take this test! | Tests from Testriffic


Which KISS meber are you most like
Which KISS Member are you most like?

Paul Stanley - The Starchild
Paul Stanley - The Starchild
Rock Star Extraordinaire. You're the flamboyant front man. The lady killer. For you, it's more about the music and making the audience a part of who you are. You give 100% to the fans, but especially the ladies. When you're on stage you belong to the fans, but when you're not, you're your own person.
 

Det får bli dom så länge
kanske kommer fler senare
nu ska jag fixa med tisdagstema
S.

Test resultat - How well du you know music

nu ska jag publicera några test resultat här på bloggen så det kommer eventuellt att bli några inlägg på raken bara så ni vet!

How well do you know music

Music Master
You know your music. You are prolly in a band or maybe a DJ, but whatever you know, you know your stuff!
How do you compare?
Take this test! | Tests from Testriffic

24/6 irriterar mig...

... på en tjej på en community jag är med i, hon är 18år men skriver och beter sig som om hon vore 40 minst! Hon håller alltid på med moralpredikningar och ska verka så vuxen och mogen, verker inte som att hon fattar att alla inte tar allt på lika blodigt allvar som hon i forumen m.m.

typ så fort man skriver nått som hon inte gillar eller så så svarar hon med ett kilometerlångt foruminlägg men massa dravvel i bara.. och vi håller på att prata om en sak och då i forumen har hon typ tagit för givet att hon och en snubbe på comunityt ska göra dom viktigaste sakerna, typ som att ingen annan har nått att säga till om typ..

jag irriterar mig på henne bara, hon försöker verka så himla viktig, vi hade jätte trevligt inne på communityt tills hon skapade en forumtråd och började klanka ner på vissa saker.. jag vill inte lämna communityt och kan inte tvinga henne att göra det heller så jag bara skriver av mig här lite bara..

tisdagstemat kommer lite senare sen
ha de bra
S.


23/6 Ny design!

Nu har jag gjort en ny design, vad tycks?
är ganska nöjd än så länge, har några små saker kvar att fixa men annars är jag nöjd tror jag
så vad tycker ni därute?

S.

21/6 Sjuk

(gårdagens inlägg publicerat idag, det ville inte publicera sig igår)

hejsan!
Jag har gått och blivit sjuk, igår hade jag 39,4graders feber, idag har jag nog ingen feber men jag har enormt ont i halsen, käkar strepsils mot det, men man får bara ta dom varannan eller var tredje timme.
Ska eventuellt ta en liten prommenad med Pierre sen,  sköt med lite frisk luft.  Jag orkar inte göra så mycket utan blir trött vid minsta ansträngning nästan men jag har iaf blivit mycket bättre sen igår bara

om en vecka ska vi åka till Pierres föräldrar så jag måste bli frisk tills dess, men det är nog ingen större fara med det skulle jag inte tro.

nu ska jag fortsätta ta det lugnt
S.

(trevlig midsommar i efterskott)


Tisdagstema: Ögon

Hej hej!
Nu är det dags för tisdagstema igen! Den här veckan är temat ögon, det kan säkert tolkas på många sett, här kommer mitt bidrag :

mitt öga i svartvitt
mitt öga i svartvitt, taget med mobilkamera för x år sen :p


älg,moose
en älg på skansen som tittar på besökarna, tyckte den var så söt så den fick komma med, fast den kanske inte har så mycket med ögon att göra, fastän älgens ögon är rätt söta :)

om du vill veta mer om tisdagstema eller om du kanske själv vill vara med och delta så klicka här
ha en bra dag
S.


16/6 Dagens fråga: Vad bloggar du om?

Hej hej alla!
nu är det dax för en ny dagens fråga!

här kommer den:

Till alla er som bloggar: vad bloggar ni om? berätta gärna lite om hur ni kom fram till att ni skulle blogga om ett visst ämne om ni gör det. Till er som ev. inte bloggar, varför gör ni inte det?

hoppas på måga roliga svar
S.


INGEN RUBRIK

Daisypath Next Aniversary Ticker

Tisdagstema: Retro

Veckans tisdagstema är Retro, jag vet att det är onsdag idag men jag lägger upp tisdagstema ändå, jag missade det igår p.g.a att jag var på födelsedagskalas hos min kusin så glömde jag att det var tisdag men nu kommer det iaf

här är mitt bidrag:

en gammal fin cykel från skansen
en gammal fin cykel från konsum butiken på skansen, butiken är från 30-talet, antar att cykeln oxå är därifrån ungefär

om du själv är intresserad av att vara med i tisdagstema eller bara vill veta mer så klicka här
S.

9/6 Brorsan kommer inte..

mamma ringde brorsan för ett tag sen, och han kommer inte idag, han åker upp hit i morron och går på intervjun och sen åker han hem, det var för dyrt att åka upp redan idag, och det kan jag förstå, det blir rätt dyrt att åka från kävlinge/malmö till stockholm och tillbaka.. lite tråkigt förståss att han inte kommer, men vad gör man lixom.. men han sa att han snart skulle komma upp ändå så :p

förövrigt så åkte min andra storebror, han som fortfarande bor hemma, ner till sitt jobb idag och när han kom dit fick han reda på att han inte skulle jobba idag som han trodde :p så han kommer nog hem snart. och inte långt efter det kommer Pierre hem från sitt jobb :p

nu ska jag fundera ut nått kul och kreativt att göra tills dess..
ha de
S.

9/6 Idag kanske brorsan kommer!

Hej hej alla!
Idag kanske min storebror Tomas kommer hit och hälsar på en sväng, han ska på arbetsintervju på nått rederi, minns inte vilket, i morron iaf så han skullet komma hit idag. Det ska bli kul, har inte sett honom sen han var här när jag fyllde år för två månader sen ungefär, ännu roligare skulle de ha vart om han haft sina barn med sig, dom har jag inte sett sen förra sommaren, men det blir ju så när dom bor så långt borta..

i helgen har jag vart på Louises studentfest, jag har vart på skansen och så har jag delat ut reklam, igår var jag och fiskade oxå. Ska lägga upp lite bilder från skansen så ni får se senare sen. Nu ska jag nog ta och gå en prommenad snart :)

här kommer en liten bild på mig och brorsan när vi var på Hard Rock cafe dagen efter min födelsedag
jag och tomas på hard rock

hur kan man göra så?

jag läste i en blogg, så såg jag ett inlägg med en länk till en artikel på aftobladet
hur fan kan man göra som dom här människorna? dom kan ju inte vara friska i huvudet!!

klicka här för att läsa artikeln

blev så upprörd så jag vart tvungen att skriva ett inlägg
S.

3/6 Grattis pappa! idag skulle min pappa ha fyllt 64år..

Grattis på födelsedagen pappa! om du hade levt hade du fyllt 64år idag, men du lämnade oss aldeless för tidigt. För fem år sen nu lämnade du oss, allt gick så fort, ena dagen var du här för att nästa dag vara borta, borta för evigt.. det känns som om det var igår du fanns hos oss, det är så himla overkligt..

Saknar dig pappa!!!!!!

- Det sägs att tiden läker alla sår, men jag kommer för alltid att vara ärrad-

S.

Tisdagstema: Upp

Den här veckans tisdagstema är upp, lite knepigt, men här är mina bidrag, det blev två bilder den här veckan :

Den första ett vitt fluffigt moln på blå himmel, det såg jag när jag riktade kameran uppåt en gång
ett fluffigt moln på klarblå himmel


Den andra bilden: min bror på en stege när vi målade om hemma i höstas/vintras såg jag när jag riktade kameran uppåt en annan gång
bild2Det var mina bidrag den här veckan, om ni är intresserade av att vara med själva klicka här
S.


1/6 börjar bli sjuk & reklamutdelning

Jag börjar bli sjuk, vakade i morse med halsont och kände mig helt slut, nu mår jag lite bättre men känner mig fortfarande konstig i halsen och väldigt trött, trött har jag vart i flera dagar nu så, men men blir till att ta det lugnt i några dagar :p

har nästan precis kommit hem från reklamutdelningen, det gick ganska bra, men det var varmt så jag drack mycket hela tiden, som tur hade jag ju Pierre med mig som kunde hjälpa mig att dra vagnen oså. Men jag blir extremt irriterad på folk som sätter "ej reklam tack" lapparna på insidan av locket till brevlådan, vem tittar där lixom? själv har jag oftast handen där så jag har säkert delat ut reklam till flera som inte vill ha, men jag kan inte hjälpa att som sätter lapparna på så knäppt ställe, hur svårt är det att sätta utanpå locket eller på själva lådan lixom? eller lådor där det ser ut som det har suttit en lapp men inte sitter nån, dom får reklam iaf, vill dom inte ha reklam så får dom sätta ut lappar ordentligt där det står att dom inte vill ha reklam.

nu ska jag nog gå och ta mig nått kallt att dricka snart, vet inte om jag och P. ska till nynäs en sväng snart oxå, vi får se.
ha det bra i solen
S.


En fin sommrig blombild från förra sommaren i Wadköping i Örebro
blomma

RSS 2.0