svar på Mysans kommentar..

nej jag hade inga direkta fredags planer :p
och nu är det ju lördag så man får väl se vad som händer :-)
själv då?

S.

Amy Winehouse ska få hjälp av en exorcist!?

igår läste jag på en killes blogg om att Amy Winehouse mår dåligare än nånsin och jag såg då ett par bilder han lagt upp på sin sida, det såg inte trevligt ut, synd på en så ung person, det skrev jag oxå i kommentaren till honom att jag tyckte det var synd på en så ung person, jag har inte lyssnat värst mycket på hennes musik och har väl egentligen ingen direkt åsikt om henne men iaf, man har ju läst en del i tidningarna o så och det sista jag läste var att hon skulle in på rehab och sen har jag inte sett nått mer förns jag snubblade över inlägget i hans blogg igår kväll, så jag började fundera på vad som hänt henne och hur det gick på rehab-kliniken så jag gick in på aftonbladet.se och sökte på Amy Winehouse och fick se den här artikeln : http://www.aftonbladet.se/nojesliv/klick/article2015986.ab 

Amy ska altså få hjälp av en exorcist som påstår att hon är besatt och han ska söka upp henne när han är i London för att se om han kan hjälpa henne, han vill ha 15 minuter med henne för att se om hon är besatt.. märkligt.. men jag vet inte, hon kanske är det, jag tror inte så mycket på sånt, eller jag vet inte vad jag tror om ifall folk kan bli besatta på det viset men men.. bara för att jag inte tror på det behöver det ju inte betyda att det inte finns eller går..

hoppas iallafall att hon får den hjälp hon behöver så hon kan bli frisk från sina missbruksproblem osånt, för det är som sagt synd på en så pass ung person och dessutom bra sångerska.. hon hade tydligen fimpat sig själv i ansiktet på en restaurang det var rökförbud på oxå stod det i en artikel.. hemskt..

S.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

28/3 visst låter LP-skivor underbart?

Sitter nu och njuter av Galenskaparna/AfterShaves Träsmak på LP, ljudet när man spelar en LP-skiva är så underbart, musik låter mycket bättre på LP än på datorn eller cd-spelare m.m. Det blir mera levande på nått vis tycker jag :-)

Jag ska straxt börja göra mig i ordning för jag ska till nynäs och möta min pojkvän om drygt en timme så det är inte så bråttom men men :p

nä nu ska jag lyssna vidare på min LP-skiva
skriver mer senare
S.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

27/3 flytt funderingar m.m.

Jag sitter här och funderar på flytt, altså jag och min pojkvän bor just nu i källaren hos min mamma, det är inget fel på det men vi har ju tänkt flytta så småningom så nu sitter jag och kollar på lägenheter o funderar lite runt flytt och allt som har med det att göra.. vi ska inte flytta än men det kan ju vara bra att börja i tid, men vi ska nog vänta med att  söka lägenhet ett tag till tror jag.. Min pojkvän vill ha fast jobb och lön innan vi flyttar så vi kan köpa möbler o så och det håller jag med om.. men som sagt man kan väl inte planera för mycket :p hihi och det är ju bra att hålla marknaden under uppsikt :-)

Min pojkvän har ju praktik nu, jag vet inte exakt hur lång tid framöver men iaf så ser jag rätt så ljust på framtiden om man ska tro en snubbe som e nån sorts konsult av nått slag som säger att han ska få ut min pojkvän på jobb så det känns bra det :-) men allt får ta den tid det tar, jag har inget emot att bo här även om jag såklart längar tills vi ska flytta och tills det är bara han och jag lixom.. men den dagen kommer när den kommer och den som väntar på nått gått väntar ju aldrig för länge sägs det.. men det känns iallafall jätte bra med allt just nu, det känns som om vi har lite medvind lixom och det känns kul :-)

Idag har jag vart i nynäs och kollat i lite affärer oså, köpte en film och lite annat smått och gott, bla en tavelram som jag ska sätta ett foto av mig och min pojkvän i när jag får tid med det. Och sen när jag hade handlat klart på stan så åkte jag upp till Ica där jag mötte min pojkvän efter att han slutat jobba och vi handlade lite innan vi åkte hem, det känndes nästan lite som om vi handlade till vår lägenhet när vi gick där i gångarna och tog det vi ville ha oså hihi.. nu ska jag kolla lite på Ikeas hemsida tror och och så ska jag kolla på Insider på tv..

ha de toppen
S.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

26/3 födelsedags pressent i förskott!

Idag fick jag en födelsedagspressent det var jätte kul, bara det att jag inte fyller år förän om två veckor ungefär (10:e aprill fyller jag år) hihi.. det var min pojkvän som kom hem med en stereo till mig :-D han fixade den på jobbet och kunde bara få den hemkörd idag så jag fick den och ett Cd-ställ och en hög LP-skivor några CD- skivor och en videofilm av honom idag. Tror ni jag blev glad eller?? Jag blev kanon glad :-D min nya fina stereo har skivspelare cd och kasset och radio såklart :p älskar ljudet av Lp skivor dom låter så fint, musik är bättre på LP :p så nu sitter jag här och beundrar min fina stereo i ett jättefint skåp typ som den ska stå i, med plats för LP-skivorna under oså.. Jag är så himla glad så jag vet inte var jag ska ta vägen :-D :-D och han sa att jag ska få nått mer på min födelsedag oxå :-D undrar vad det blir.. hihi säkert nått kul :-)

jag får förfrågningar hela tiden vad jag önskar mig i födelsedagspressent hihi men det är väl för att jag fyller 20 antar jag :p men jag vet inte så noga vad jag önskar mig, det jag kan komma på är typ dyra saker bara :p typ, soffa, extern hårddisk, nintendo wii m.m. men men det spelar inte så stor roll vad jag får hihi jag får säkert kanon saker så det är inte så viktigt att få just dom sakerna :p jag kan ju spara ihop till dom själv lixom så det är inte så att jag blir lessen eller så om jag inte skulle råka få en soffa för det tror jag inte ens att jag ska få jag vill bara ha en soffa :p men man vill ju så mycket så :p hahaha

nä nu ska jag titta på tv o ägna mig åt min pojkvän
ha de toppen
S.


bästa låten just nu!

Simple Plan - When i´m gone (videon är väl inte den bästa eftersom det är ett bildspel)

Mammas flicka eller bad ass?

Mammas flicka eller bad ass?

En lista jag snodde av Louise

[x] Har druckit alkohol
[x] Har rökt eller snusat
[-] Rökt vattenpipa
[-] Rökt hasch eller marijuana.
[-] Tagit tyngre droger.
[/] Drabbats av minnesluckor (inte minnesluckor men jag tappade räkningen på hur mycket jag druckit)
[-] Däckat
[-] Druckit hembränt
[-] Blandat alkohol med medicin
[-] Druckit så mycket att du spytt.


[x] Snattat
[-] Snattat regelbundet
[-] Snott något från en privatperson
[-] Misshandlat någon
[x] Fuskat på ett prov
[-] Liftat
[-] Hamnat i trubbel med polisen
[x] Druckit på en offentlig plats
[-] Langat bröd från matsalen

[-] Kysst en främling
[-] Haft sex med en främling.
[-] Haft ett one night stand
[x] Följt med en främling hem (främling för mig, dock inte för min kompis)
[-] Haft sex utomhus
[-] Strulat med flera under tjugofyra timmar.
[/] Hånglat med någon av samma kön (inte grovhånglat men pussat)
[-] Haft sex med någon av samma kön
[-] Har en smått sjuk fetisch
[-] Haft sex med någon som är tjugo år äldre

[x] Slagit knytnäven väldigt hårt i en vägg.
[x] Slagit huvudet hårt i väggen
[x] Skurit dig själv av misstag
[-] Hetsätit.
[-] Haft bulimi/anorexi.
[-] Druckit alkohol i syfte att dämpa psykisk smärta.
[-] Piercat dig själv
[-] Har en scar tatoo.
[-] Har en tatuering.
[x] Har en/flera piercingar
[-] Tagit receptbelagt medicin utan att behöva

[-] Spridit ut falska rykten
[-] Mobbat någon.
[-] Hånglat med någon som har flickvän / pojkvän
[x] Gått bakom någons rygg. (det var inget elakt direkt utan jag och två kompisar som inte sa riktigt som det var till en annan kompis en gång.. men det är historia nu)
[-] Tagit någons oskuld. ( jag har ett ex som jag inte vet om han var oskuld innan vi träffades)
[x] Hotat någon
[x] Kallat någon slampa / hora
[x] Tjallat på någon.
[-] Gett någon oskyldig skulden
[-] Hånglat med en kompis flickvän/pojkvän
[x] Önskat att du aldrig blivit kär.


Totalt resultat: 16 poäng.  Hahaha :p jag är ingen mammas flicka och jag kan inte påstå att jag följer alla regler och lagar som finns, eller ja lagarna följer man ju men ändå.. Ärlig är jag dock, det ska man vara, men man får inte vara för ärlig heller, man måste ju välja vem man säger vad till och det är ju inte att ljuga att inte berätta allt för alla lixom :p

0-20: Du är mammas flicka. Du är ärlig och följer alla regler och lagar som finns.
20-25: Du är en kaxig liten sak! Du säger vad du tänker och tycker.
25-50: Du är en riktig badass - tagga ner lite!


svar på kommentar om inlägget : Sista utvägen: indrivning

ja jag antar att det är bäst att prata med henne först och ge henne en varning.. kanske kan det hjälpa.. hon kanske skärper sig om vi varnar henne och säger att om hon inte börjar betala nu så ser vi ingen annan utväg än att skicka det vidare till indrivning.. man kan ju alltid hoppas iallafall.. det är ju som sagt en hel del pengar det rör..

S.

Fy F*n vad jag älskar det här gänget!!

Inte bara glögg - Jan rippe som Kenneth Ålborg - en av mina all time favourites :-)


en helhärlig sång med hela gänget! ( kolla Claes med saxofonen)


Helt underbar låt av Roy & Roger :-)


Dom är helt enkelt underbara :p kalla mig knäpp men jag älskar dom!
mina all time favourites helt enkelt!

25/3 sista utvägen: indrivning? det är ju mycket pengar..

Jag ska ta det hela från början, det hela började för lite mer än 5år sen när min pappa dog, jag och mina bröder fick en del pengar efter pappa, på försäkringar osv.. men ialla fall så gick det nått år, jag mins inte exakt i huvudet,  tills en granne och vänn till familjen kom och ville prata med oss ( mig och min yngsta storebror) så vi gick in till henne och så berättade hon att hon låg efter med tre hyror och att om hon inte betalade in pengar snarast så skulle familjen vräkas m.m. och dom var ju goda vänner hela familjen, hennes yngsta dotter var och är fortfarande en av mina älsta och bästa vänner.. så efter en stunds funderingar och över vägningar så gick vi med på att låna ut 15.000 kronor (7500 kr var) till henne, vi hade ju pengarna och det skulle inte kännas bra om dom hamnade på gatan p.g.a att vi inte hjälpt dom när vi kunde lixom..

så vi skrev ett kontrakt där hon gick med på att betala tillbaka 2000 kr i månaden tills pengarna var tillbaka betalda, det var till och med hon som sa att hon ville betala 2000 i månaden. okej sa vi och åkte till banken och hämtade ut pengarna (mamma var tvungen att hjälpa till eftersom jag var under 18 och inte fick ta ut dom pengarna själv) och gick till henne med pengarna och gav  dom till henne och vi skrev på kontraktet alla fyra. Det var inget konstigt med det.. och i början skötte hon avbetalningarna, hon betalade inte 200 varje gång och nån gång kom hon och sa att hon inte kunde betala den månaden men det var ju okej eftersom hon kom och berättade hur läget var..

men så helt plötsligt så slutade hon betala, det kom inga pengar och hon sa inget, bara låtsades som ingenting.. nu har det snart gått tre år sen hon betalade sist.. vi har vart och pratat med henne flera gånger och hon har sagt samma sak varje gång, hon har legat efter med massa hyror och allt vad det har varit och flera gånger har hon sagt att nästa månad får vi pengar men den här månaden har hon inte råd.. men vi har inte fått några pengar.. hon har betalat 4500kr av 15.000 det känns verkligen som om hon bara skiter i oss.. som om hon tror att vi ska glömma att hon lånat pengar av oss..

hon slutade bjuda mamma på partyn, ljuspartyn och sånt.. jag vet inte varför.. hon slutade att hälsa på oss nästan helt.. det känns så hopplöst.. vi vill ha tillbaka våra pengar men det känns som om ifall vi går och pratar med henne så kommer det bara bli samma visa igen.. så nu sitter jag här och funderar på om att skicka det till inkasso eller kronofogden är sista utvägen till att få tillbaka våra pengar.. det handlar ju lixom inte om några hundralappar eller så utan flera tusen.. men det känns på sätt och vis inte rätt att skicka in det till indrivning eftersom det kan påverkar ens liv så mycket.. men vi vill ju ha tillbaka våra pengar.. och vi lär inte komma nånstans med att prata med henne igen.. Ska vi skicka in det?

S.


25/3 usch vad hemskt...

jag sitter och tittar på Montel Williams Show, och det handlar om en liten pojke som fastnade i ett persienn snöre i badrummet och höll på att strypa sig själv när hans mamma hittade honom..  uscha vad hemskt.. men tursamt nog så överlevde han och är frisk nu.. men tänk vad hemskt att hitta sitt eget barn hängande sådär.. man skulle ju bli helt knäckt.. tursamt nog kunde mamman HLR och började med det på en gång och om hon inte gjort det kanske han inte skulle ha överlevt..

nu handlar det om en liten flicka, på ca 11år som hade cystisk fibros och ledgångsreumatism som hela tiden såg till att andra fick vad dom behövde och hon frågade en av sin mormors vänner som tjänstgjort i Irak vad dom saknar där som dom behöver och han svarade AA-batterier så flickan började samla ihop batterier genom att hålla tal och intervjuer i TV och hon fick ihop en massa batterier.. flickan dog sen men hennes mamma och mormor har fortsatt kämpa för att nå målet 1.000 000 batterier och dom har fått ihop 700 000 nu och kämpar på för fullt..

nu ska jag fortsätta titta
skriver mer sen
S.

eller hur?

JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes

Roliga och fina saker från jellymuffin.com

JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes

kommentar: Så sant så, det är så mycket som blir misstolkat hela tiden :p

23/3 just vart på långpromenad i skogen

som rubriken lyder så har jag just vart på långpromenad i skogen, tillsammans med min pojkvän såklart, vi gick ut för att gå till kalkbrottet som ligger aldeless i närheten för att min pojkvän aldrig vart där och ville se hur det såg ut så vi gick dit och kollade och var där en stund och tittade på utsikten och jag berättade lite om stället, det jag vet altså jag vet ju inte så himla mycket men en del. så när vi skulle gå hem så fick vi för oss att vi skulle gå o kolla lite på dammarna som ligger i närheten av kalkbrottet så vi gick dit och gick omkring och ett var det var så hade vi hamnat borta vid fabriken :p  så vi fick oss en rejäl långpromenad men det var mysigt vi har ganska fint väder så det var skönt att vara ute och gå..

tog lite bilder som jag kanske lägger upp lite senare, har inte hunnit lägga in dom på datan än. nu sitter vi och tar igen oss lite granna och det ska jag fortsätta med nu :p

trevlig fortsatt helg
S.

boknördstest jag hittade i nåns blogg :p


22/3 glad påsk! min nacke gör mindre ont idag :-)

ja GLAD PÅSK på er alla där ute!!!

jag hoppas att min kompis kommer att må bättre snart, läste hennes blogg för en stund sen och det verkar verkligen som om hon mår riktigt dåligt.. tycker så synd om henne, hon förtjänar inte det, som hon kämper o grejjar med precis allt, ställer upp för alla närsomhelst nästan osånt, hon förtjänar verkligen inte att må så dåligt.. jag hoppas verkligen att allt ordnar sig för henne så att hon får må bra igen.. det förtjänar hon..  ta en sån sak som när jag och den andra kompisen blev osams där för ett bra tag sen, hon hamnade i mitten och kände sig klämd och trängd, men hon försökte och försökte få oss sams igen genom att prata med den andra tjejen och med mig såklart men jag var ju inte sur på nån eller så och vill inget hellre än att allt skulle ordna sig.. jag vet inte hur många gånger hon har kommit och sagt till mig att hon försökt prata med den andra tjejen men att inget funkat att hon inte lyssnar typ eller nått sånt.. detta har hon gjort samtidigt som hon har kämpat på med skolan, stöttat andra kompisar med problem och haft sina egna problem.. och på nått vis känns det som om hon sätter sig själv sist.. tänker på alla andra först, att dom ska må bra och inte sig själv.. vilket hon måste börja göra.. var lite egoistisk gumman tänk på dig själv i första hand för en gångs skull! du kan inte vänta längre du måste se till att DU får må bra och lugn och ro nu!

image29
kommer du ihåg hur kul vi hade? så glad som du alltid var då det
är så du borde må nu.. kom ihåg att du alltid kan ringa eller smsa
mig när du känner för det...


Min nacke gör mindre ont idag, det känns bra är inte lika stel och kan vrida mer på huvudet det känns skönt, då vet jag att det i alla fall är på väg att gå över :p känns jätte bra det.. nä nu ska jag äta nått o sen börja baka tårta tror jag :p glad påsk på er iallafall

KRAM
S.

21/3 livet är som en promenad...

... med grus i skorna..
så stod det på en liten tavla jag såg nån stans,det är verkligen sant det där, livet är verkligen som en promenad och ibland känns det som om man har ett helt grustag i skorna, det är inte kul det..

jag läste i en kompis blogg nyss att det har hänt nått mellan henne och hennes pojkvän, jag vet inte exakt vad och vill inte heller gå in på några detaljer om det jag vet heller, det är inte snällt mot henne. Men iallafall så har hon det jobbigt med honom nu oså och jag tycker så synd om henne... önskar jag kunde göra nått för henne men jag vet inte vad riktigt, vill inte kommentera i hennes blogg för det känns för opersonligt, hon är hos sin mamma nu och jag vet inte när hon kommer hem men jag tänkte att jag skulle höra av mig till henne så kanske vi kan träffas när hon kommer hem, inte bara för det här utan för att det var länge sen vi sågs.. ska nog skicka ett sms till henne i morrn eller så :-)  jag hoppas iaf att det kommer att ordna sig för henne för hon kan inte må så här dåligt som det verkar som hon gör länge till för då kommer hon nog gå under är jag rädd.. Ta hand om dig gumman!
och även om vi glidit ifrån varandra lite på sista tiden så är hon fortfarande en av mina närmsta kompisar och jag hoppas att  det ska förbli så..

för övrigt så har jag inte gjort så mycket idag, vi var och åt på Stefans restaurang, Nettan hon som har det hon hade tandvärk i axeln :p haha det låter roligt och det gjorde det när hon sa det oxå :p men hon menade att hon hade värk som kan liknas med tandvärk i axeln, typ att det molade.. annars  har jag inte gjort så mycket, städat lite hemma och diskat o så var vi och handle oxå men annars inget särskillt, däremot har jag nackspärr och ont i axeln oxå, men det har släppt lite så det kanske är bra i morron, eller iallafall bättre :p

nä nu ska jag nog hoppa isäng tror jag :p
i morrn ska jag baka tårta :p
ha de bra
S.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,


20/3 min dag..

idag har jag inte gjort så mycket, fixat lite med designen på bloggen, kollat på tv oså bara typ. Eller jag har ju städat en del, bytt gardiner i vardagsrummet tillsammans med min pojkvän och lagat mat (våfflor) men förutom det har jag inte gjort så mycket.

i morron ska vi handla det sista av maten til påskmiddagen. men förutom det så ska jag nog inte göra så mycket, ska mysa med min pojkvän förståss, måste passa på lite extra nu när han är ledig lite länge :p hihi 

jag ska baka en tårta till påsk men jag har inte riktigt kommit på vad jag vill ha i eller hur den ska se ut så jag funderar på om jag ska ta o gå in på nån recept sida o kolla efter lite inspiration, men jag vet inte om jag ska göra det. får se..

 Jo jag kom på en sak till som jag kanske ska göra i morron! jag kanske ska fixa påskris, om vi ska ha nått förståss :p det är ju fint oså, men vi får se. Men ska vi det så ska jag fixa med det :p

hihi
nu ska jag kolla inspiration
ha de bra
S.

Lite Bilder

Mina två brorsöner Maximilian (7år) och Alexander (3år) på trappan
utanför rökeriet i Hamnen i sommras.
image28


Maximilian på en groda på naturhistoriska riksmuseet i stockholm
i sommras, Alexander ville inte sitta kvar på grodan så han kom inte med
image27


Jag, tagen av Louise en av våra dagar på stranden/båthamnen
Saknar dom dagarna, vi hade så kul :-)
image26


20/3 Design ändringar!

nu har jag ändrat lite i min design, bla har jag ändrat header och bakgrund, ska oxå ändra lite andra saker. Men det har jag inte hunnit ändra än :p

Svar på kommentar ang Vad tycks om min design?

Okej, vad är det som inte är så snyggt da?
själv är jag lite osäker på bakgrunden, om jag ska ha den eller bara en enfärgad..
vore kul om du/ni kunde säga vad som inte är så snyggt/borde ändras m.m

S.


19/3 Ny Design! vad tycks?

jag har gjort en ny design, är rätt så nöjd med den, får se om det kommer ändras lite längre fram om jag ser nått som inte passar eller kan ändras. :-)

vad tycker ni om min nya design?

S.

Svar på kommentar..

jag tog inte illa vid mig så de e ingen fara. Jag har kollat på arbetsförmedlingens hemsida och nu finns det inga jobb jag kan ta. Jag vet att man får ta typ vad som helst. Men man måste ju vara kvalificerad för jobben oxå. Man kan ju alltid hoppas på att det dyker upp nått man kan ta lixom :p och jag är villig att ta det mesta jobben faktiskt, så länge jag är kvalificerad osv.

Söker du jobb eller? :-)

18/3 Claes Vann!!! YEAH!!!

Jag läste just på Aftonbladet.se att Claes Eriksson och Vilgot Sjöman har vunnit mot TV4 i HD!!

här är hela artikeln : http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2077833.ab 

fatta vad glad man blir som GAS-fan när man får se en sån sak, dom har kämpat mot TV4 så länge och vunnit flera gånger och TV4 har överklagat gång på gång, hoppas dom inte gör det igen bara..

tvisten handlar om att Claes Eriksson och Vilgot Sjöman (nu mera avliden) inte godkännt att deras filmer Hajen som visste för mycket och Alfred skulle få brytas för reklam, och då kännde dom att dom som upphovsmän blev kränkta, och då stämde dom TV4 en tvist som pågått i många år.. och nu har Claes och Vilgot vunnit i HD oxå :-D

Jag och Claes Eriksson :-)
image20

18/3 tänkte på en märklig sak..

Jag pratade med en kompis i telefon för ett tag sen och hon berättade att hon som jag inte är kompis med längre oxå har "hoppat av" skolan och praktiserar nu, precis som jag gjorde.. är inte det märkligt, altså att hon gör det samtidigt som jag? kanske inte.. kanske bara jag som tycker det.. aja det spelar ingen större roll.. vi hade samma mentor och hon hade tydligen bett om hjälp före mig men jag fick hjälp före henne.. jag antar att det stämmer så det tänker jag inte säga så mycket om, men jag undrar vad hon egentligen sa.. jag skrev ju ett långt mail och förklarade exakt hur jag mådde oså, men jag antar att hon gjorde nått liknande, och så antar jag precis som kompisen sa att mentorn antgligen hjälpte den hon ansåg var i störst behov av hjälp först.

jag saknar henne, hon som jag inte är kompis med längre, eller jag saknar henne inte så mycket längre som jag gjorde förut men jag saknar henne fortfarande.. vi har så många minnen ihop... jag önskar att vi iaf kunde sätta oss ner och prata ut om det som hänt, kanske tillsammans med vår gemensamma kompis.. jag är inte säker på att jag skulle kunna bli kompis med henne men jag skulle iaf vilja att vi kunde sätta oss ned och prata så hon kan berätta precis hur hon känner och varför det blev som det blev.. för om jag ska vara ärlig så fattar jag fortfarande inte riktigt vad jag gjort henne, asså jag fattar ju vissa grejjer oså men det var så många olika bud hela tiden och varje gång man frågade så var det olika saker.. och det måste ju ha vart nått riktigt hemskt eftersom hon inte ens ville försöka reda ut allt och rädda vår nästan 13åriga vänskap.. känns så konstigt bara..


Svar på kommentar..

japp jag har tänkt på det, ska hålla upsikt över arbetsförmedlingens sida och se om det kan tänkas finnas/dyka upp nått som passar mig.. så det så :p

17/3 Ingen mer praktik för mig och designtips..

Som rubriken låter så blir det ingen mera praktik för mig den här vårterminen.. jag hade ju möte med min Syo idag och han tyckte inte att det var någon ide att jag skulle börja någon ny praktik eftersom jag snart fyller 20 och då släpper gymnasiet mig, altså jag uppehör att vara gymnasieelev då och eftersom det är mindre än en månad dit pluss att det är lov en vecka så tyckte han att det var onödigt.. så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra på dagarna, eller jag vet att jag ska träna mer och fixa och dona hemma men förutom det så vet jag inte riktigt.. men det ordnar sig säkert med det..

jag sitter och funderar på vad jag ska göra för att förbättra min blogg, jag funderar på att göra en ny design och tänkte fråga lite vad ni tycker skulle vara snyggt? tex. hur ser en snygg header ut?  vilka färger ska man ha på bakrund m.m?  vill gärna ha tips och ideer :-)

nu sitter jag och slökollar på CSI men vet inte mycket om vad som har hänt hittils :p ska oxå köpa en ny kamera så funderar på märket på den med, vad det ska vara för nån, har två som jag är intreserad av men kan inte riktigt bestämma mig :p

nu ska jag kolla vidare på CSI och surfa runt lite..
ha de bra
S.


17/3 Flyttat möte..

japp.. mitt möte med Ola är flyttat till i eftermiddag.. så nu sitter jag här och gör inte så mycket.. ska väl äta lite snart oså men annars vet jag inte vad jag ska göra tills det är dax att åka :p

Söta bilder från Jellymuffin.com
JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes  JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes

16/3 söndag, vårtecken och singing bee

idag har jag inte gjort så mycket, vi hade tvättstugan en stund på förmiddagen, tvättade inte så mycket så vi vart klara rätt så fort. Det har vart jätte fint väder idag, solsken och blå himmel, så jag och min pojvkän gick ner till båthamnen en stund och satt på en bänk och tittade på havet och fåglarna, sen efter en stund gick vi till stranden och på vägen såg vi en blåsippa och en tussilago :-) på stranden hade vatten nivån höjts massor, det finns en gungställning med två gungor på stranden och den ena delen av den brukar stå precis i strandkanten och nu stod halva under vatten.. även sand stranden såg annorlunda ut, sanden hade lixom tryckts upp så det såg ut som om det såg ut som om det var lågvatten fastän det inte var det, en sten som brukar vara halvtäckt med vatten var heltäckt och vattnet sträckte sig en halv meter innanför den mot stranden till.. 

förutom tvätten och promenaden har jag inte gjort så mycket, det har vart en lugn dag, har spelat DS, suttit lite vid datorn och fikat lite, nu på kvällen har jag tittat på Singing Bee, tyckte Peter fick dåliga låtar, med tanke  på att han är så pass ung.. men men det var rätt kul ändå faktiskt.. och nu sitter jag här och ska kolla på kameror och kläder, i morron ska jag på möte med Ola men de ska säkert gå bra :-)

ha det bra alla
S.

14/3 Fredagslista, musiklista

"Go to the music player of your choice and put it on shuffle. Say the following questions aloud and press play. Use the song titles as your answers. NO CHEATING!"

How does the world see me?
Song: Om du var min
Artist: Nanne Gränwall
Comments: jaha :p bra låt

Will I have a happy life?
Song: My heaven is youe hell
Artist: Lordi
Comments: låter väldigt komplicerat hm..

What do my friends really think of me?
Song: White Wedding
Artist: Billy Idol
Comments: Hur ska man tolka det månne?

Do people secretly lust after me?
Song: Lyckliga dagar
Artist: Ted Gärdestad
Comments: jaha.. eh.. hm..

How can I make myself happy?
Song: Bed of Roses
Artist: Bon Jovi
Comments: Jo jag gillar ju rosor förstås

What should I do with my life?
Song: Breathe
Artist: Swollen Members ft Nelly Furtado
Comments: Ja, andas kan ju vara bra att göra för att kunna leva :p

Why should life be full of so much pain?
Song: Sjung Halleluja
Artist: Orup
Comments: hm... vet inte riktigt hur jag ska tolka det..

How can I maximize my pleasure during sex?
Song: Who Knew?
Artist: Pink
Comments: Näha det är det ingen som vet :p

Will I ever have children?
Song: Run to the hills
Artist: Iron Maiden
Comments: Det låter ju inte så himla lovande..

Will I die happy?
Song: Satellit
Artist: Ted Gärdestad
Comments: Ska jag ut och fyga?

What is some good advice for me?
Song: I wanna stand with you
Artist: Savage Garden
Comment: hm, tro på kärleken kanske...

What is happiness?
Song: Sweetest Thing
Artist: U2
Comments: jo så e det nog J

What is my favourite fetish?
Song: 7milakliv
Artist: Martin Stenmarck
Comments: hm, "börja sluta tro och låta vansinnet gro" sjunger han, kanske borde jag släppa loss på nått sätt?

How will I be remembered?
Song: Still Waiting
Artist: Sum 41
Comments: Ska jag bli ihågkommen för allt väntande? :p


14/3 dax för lunch & eftermiddags Shopping

jag åkte upp till dagiset idag som det var sagt och hämtade mina tofflor, precis innanför dörren träffade jag Ing-Marie som jag pratade med en stund sen fick jag en kram innan jag skulle gå, det hela gick rätt fort och sen fick jag vänta på bussen ett tag, vid Valthornsvägen klev Louise på bussen och satte sig brevid mig så vi pratade en liten stund innan jag skulle av  bussen, jag fick springa lite men jag han med bussen hem sen oxå :p sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket mest kollat på tv, kollade oxå på Rush Hour en stund för det blev myrornas krig på alla kanaler helt plötsligt :p

men iallafall så börjar det bli dax för lunch så jag ska strax gå och slänga ihop nått :p får nog bli en omelett eller nått liknande :p sen ska jag ner till nynäs och kolla runt lite i affärer, det ska bli kul.. nä nu ska jag laga lunch, eller jag ska bara in och kolla hur mycket pengar jag har på kontot sen ska jag laga lunch

hejsvejs
S.


13/3 jag fick inte betala för maten på restaurangen :p

Jag har inte haft nån större lust att blogga på sista tiden, jag vet inte varför, kanske för att det blev klart här om dan att jag inte ska vara kvar på dagiset utan hitta en annan praktikplats, jag hade ju två veckor på prov och dom har gått så det finns inte mycket att säga om det egentligen, jag blev hemma idag för att jag var tvungen att ringa och prata med min syo osv, så jag ska på möte med honom på måndag och då ska vi diskutera praktikplatser och så ska vi prata om min framtid, altså om jag ska söka till komvux eller folkhögskola och vad jag ska söka för kurser m.m så det ska bli rätt kul, funderar dock på om jag ska skicka ett mail till Ola och dubbelkolla tiden, skrev nämligen fel tid på lappen jag skrev upp mötet på så nu är jag lite osäker även om jag tror att jag har rätt tid så får se hur det blir med det..

annars har det inte hänt så himla mycket idag, jag tänkte att jag skulle vara lite snäll idag och bjuda mamma och min pojkvän på middag på restaurangen där min bror jobbar, så vi åkte ner och gick dit och beställde, jag åt wienerschnitzel så gott så :p hihi men ialla fall så när vi skulle betala så gick vi fram till disken och så står en av dom som äger stället i kassan, mamma känner hans fru (det är han och frun som äger restaurangen) lite granna sen tidigare innan Stefan började jobba där och sen dess har man ju lärt känna dom lite bättre med åren, men iaf så lägger jag fram mitt betalkort på disken och då säger Åke, - Stefan bjuder på maten.. och så slängde han bången i soptunnan.. Så jag fick inte betala maten :p och jag tror inte att dom kommer att dra av det på Stefans lön heller, inte med tanke på att han slängde lappen :p :-)

i morron ska jag bara till dagiset och hämta mina tofflor och säga hej då, så det tar nog inte så lång stund sen åker jag nog hem på engång, kanske går in på nån av dom få affärer som har öppet då det beror på lite hur lång tid det tar och vilken buss jag hinner med från dagiset..

det var allt för nu, nu ska jag se om jag kan få nån ordning på mina kodmallar tror jag, eller så ska jag kolla efter en ny kamera för jag fick just reda på idag att min beställning på min systemkamera blivit makulerad..

Tack och hej
S.


knas med kodmallarna

jag har lite knas med kodmallarna så det kanske ser lite konstigt ut där man kommenterar men jag ska fixa det så fort jag kan.

ville bara säga det
S.

10/3 bra dag och shoppingfunderingar..

jag har haft en bra dag idag, vart på dagiset som vanligt och lekt med barnen. Det har vart kul, trivs bättre och bättre där och det känns som om barnen börjar vänja sig vid mig för dom kommer mer och mer till mig och ber om hjälp oså.. det känns bra. Idag har jag läst mycket sagor för barnen och så har vi städat i dockvrån.

nu sitter jag här och väntar på att reklamen ska ta slut så outsiders kan börja igen.. sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket, hjälpt till med maten lite bara typ och kollat på kockduellen, det var rätt roligt faktiskt. har väl inte så himlans mycket annat att berätta, jag ska till min moster i morron, hon fyller år på onsdag men nån av mina kusiner har hockeymatch då så vi ska dit i morron i stället, det ska bli kul att träffa dom igen, det var ett tag sen nu faktiskt..

sitter och funderar på om jag ska beställa lite kläder.. men jag vet inte.. ska iaf in och kolla lite på hm.com o lite andra sidor.. funderar på vad jag behöver för kläder, ja man kan väl iofs inte få för mycket kläder men om det är nått speciellt jag behöver eller så.. hm.. vad ska finnas i årets vår garderob tro? nån som har nått tips? behöver lite inspirations hjälp :p :-)

ha de bra
S.

9/3 Jag har köpt vitaminer!!!

japp jag har löpt nya vitaminer idag! så nu ska jag väl kunna hålla mig frisk ett tag, när jag blir helt frisk vill säga, mår visserligen bättre idag men är fortfarande förkyld.. inte kul.. men men det blir ju bättre och bättre så.. och i morron ska jag bara vara hemma och kurera mig så :-P

har inte gjort nått direkt idag, var till nynäs en sväng med mamma och Pierre, vi skulle lämna lite böcker på biblioteket och samtidigt passa på att handla lite, men vi hade så gott om tid innan bussen hem skulle gå så vi gick in på Bryggan en sväng, dom hade öppet idag, jag köpte tre tavlor och en kakburk är ganska nöjd med mina fynd :p men jag kände att jag inte är riktigt frisk när vi var ute altså, energin och konsentrationen försvan rätt snabbt oså.. men iaf så åkte vi till kvantum sen och där mötte vi på min moster och morbror så vi pratade med dom en stund.

och nästan precis när vi kommit hem så ringer telefonen, då är det Louise, hihi det var kul att prata med henne lite faktiskt, jag saknar henne.. hon skulle ut och festa ikväll, en kompis till henne fyllde 20 här om dan så dom skulle ut ikväll, hoppas hon har det roligt, men vi sa att vi skulle höras av och sen träffas nått längre fram, vi får se när det blir, det var iaf trevligt att prata med henne en stund :-)

efter dess har jag bara, hjälpt till med maten och sen gjort fruktsallad och kollat på melodifestivalen, Nordman till final!!! YES!!!!  sen har vi spelat lite spel och nu sitter jag här och skriver snabbt, ska hoppa isäng och gosa med min snutteplutt som ligger där och väntar på mig :p

Natti Natti
S.

Dumma kommentarer...

... förtjänar inte svar...

(då menar jag inte din Louise, klart jag vet att man få ta smällar m.m om man har en offentlig blog, det enda jag syftar på är att, jag tycker att man ska borde kunna stå för vad man tycker, det har väl egentligen inte så mycket med namn att göra iofs men det var egentligen inte det viktiga :p men det har vi ju pratat om :p )

Ett visdomsord! nått att tänka på :-)

JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes

Svar på kommentar..

1. om du nu tycker att jag verkar så oseriös så läs inte min blogg da! och du vågar ju inte ens säga vem du är, skriver anonyma kommentarer, har sett att du kommenterat förut nämligen, tycker det är fegt att kommentera anonymt, vågar man inte stå för det man säger och tycker kan man lika gärna hålla tyst tycker jag!

2. Jag vet att jag är sjuk ofta, och om du läst min blogg ett tag så borde du ha sett att jag har skrivit på minst ett stället att jag har ätit/äter vitaminer och/eller att jag ska börja igen. Jag slutade för att pillrena var så stora att svälja så det gjorde ont i hela kroppen när jag svalde dom efter ett tag, men jag ska kolla efter andra vitaminer. Och dessutom, hur konstigt är det att man blir sjuk när man är bland barn hela tiden? jag har min praktikplats på ett dagis, eller förskola som det heter nu mera, fullt med barn som hostar rakt ut och tar i allt, det är inte konstigt att man som ny blir sjuk rätt snabbt innan man blir van vid bakterierna, dessutom jobbar min mamma med att städa på ett kombinerat dagis/skola och drar oxå hem bakterier hela tiden som jag oxå blir påverkad av, min bror har precis avslutat ett vikariat på en förskola där han jobbat med maten som barnen tagit i och bestik osv, som dom har ätit på och han har säkert oxå dragit hem bakterier och eftersom jag som jag så måga gånger skrivt har lätt att få tex ont i halsen eftersom jag har känslig hals så blir jag oxå ofta lätt förlkyld och precis som jag oxå skrivit jag vet inte hur många gånger så tar det ibland tid för saker att bryta ut för mig och att jag ofta är småförkyld vilket får det att verka som om jag är sjuk ofta.


7/3 sjuk och Montel Wiliams show : Mom wars

jag har blivit sjuk, började få ont i halsen redan i onsdags kväll men tänkte inte mycket på det eftersom jag har relativt lätt att få ont i halsen, men iallafall så gick jag upp som vanligt igår, fast jag hade ont i halsen och inte kännde mig helt bra men jag tänkte att jag skulle iallafall försöka att gå till jobbet ,så jag åkte iväg och gick dit det var lite tungt kände mig inte så bra men jag tänkte att det går nog över eller så glömmer jag bort att tänka på det, det känndes oxå lite bättre i halsen när jag var ute och andades den kyliga luften. Men så en liten stund efter att jag kommit kanske bara tio minuter så känner jag hur jag blir  varmare och nästan lite snurrig, en av fröknarna kommer fram och frågar hur jag mår, inte så bra säger jag och hon säger åt mig att åka hem.

Så jag gick och hämtade väskan och gick till bussen och jag han precis med bussen hem, sen låg jag däckad i sängen hela dagen nästan, mådde lite bättre på eftermiddagen så jag kunde hjälpa till lite med maten oså, men jag knaprade ju halstabletter hela dagen och tog alvedon så det var nog inte så konstigt att jag blev lite bättre. Iaf så gick jag och la mig i tid igår kväll ifall jag skulle må bättre idag så jag skulle kunna åka iväg, men när jag vaknade hade jag förvisso inte så ont i halsen längre men däremot så kraxar jag som en kråka när jag pratar och kan inte andas ordentligt för att jag är täppt i näsan osånt plus att jag har börjat hosta oxå, så det var bara att ringa dagis och säga att jag inte skulle komma idag. Så nu  håller jag på att försöka kurera mig så jag blir frisk till på måndag.

Jag kollade på Montel Williams show förut, dom pratade om mammor och vad som mammor anser är rätt och fel när det kommer till att uppfostra barn m.m. som ifall man ska amma eller inte eller om det är rätt med smisk eller om man ska ge sina barn snabbmat eller inte, dom diskuterade oxå ifall man skulle vara hemma med barnen som mamma eller jobba. Det var ett rätt intressant program faktiskt, man får veta vad folk tycker lixom, jag har ju inga barn än men jag vill gärna ha och kommer säkerligen att få barn oxå en dag, man ställer sig frågan hur skulle jag gjort?  vad tycker jag egentligen om det här? som tex med amningen, när jag får barn kommer jag att försöka amma barnet, går det inte så får man väl försöka hitta en lösning på det, man kan ju skaffa en bröstpump så barnet får bröstmjölk fast i flaska lixom. Men jag tycker att man ialla fall ska försöka amma barnet lite åtminstonne även om man får ge ersättning oxå, men det är ju min åsikt och alla behöver ju inte tycka så bara för att jag gör det..

Det var en kvinna där som sa att hon älskade sin man mer än sina barn och alla andra kvinnor typ tappade hakan och fattade inte hur hon kunde säga nått sånt.. men hon förklarade att hon sa så för att det var ju trots allt hennes man som kommit in först i hennes liv och utan honom hade hon inte fått några barn. Nån kvinna sa att hon älskade barnen mer än mannen och att hon skulle klara sig utan honom bara hon hade barnen typ, det är lite fel att säga så tycker jag, jag tycker inte att man ska säga att man älskar barnen mer än mannen eller tvärt om, jag vet ju inte riktigt hur man älskar ett barn eftersom jag inte har några men jag kan tänka mig att man älskar sitt barn på ett annat sätt en man älskar sin man, så tror jag man känner det iallafall. Kärleken till sitt barn är ju lixom villkorslös man bara älskar barnet lixom, medans känslorna för sin man eller fru har uppstått en gång och man måste hålla dom vid liv på olika sätt, det är iaf så jag ser på det..

det var allt för mig
nu ska jag vila
ha de bra
S.

Lista

En lista jag snott från Louise :p

[ ] du har sagt att du är sjuk fast du egentligen bara inte orkat gå
[x] du har fått ig på prov
[x] du har skolkat
[ ] du har vart med en kompis istället för att gå till skolan
[x] du har åkt hem från skolan för du inte orkat vara kvar (när jag inte mått bra)
[x] ibland orkar du inte lyssna på genomgångarna, istället tänker du på annat och skiter i vad läraren säger.
[x] du har haft tuggummi eller annat godis på lektionen även fast läraren sagt till en annan elev att den inte får ha de. (ja på högstadiet tex :p )
[ ] du har fått en utskällning av läraren.
[ ]du har blivit utkastad från en lektion
[x] du har låtsas arbeta, fast du egentligen inte gjort ett skit
[ ] du glömmer oftast böcker och pennor till lektionen
[ ] du håller aldrig reda på prov.
[ ] du skiter ifall du inte får bra betyg
[ ] du skiter i skolan ihuvudtaget, du vill ändå inte bli något
[x] du har skrivit av kompisens svar på uppgifter för att du inte alls följt med.
[ ] du får aldrig godkänt på ett prov
[x] du har kommit försent till en lektion
[ ] du har tagit egen sovmorgon
[x] du har försovit dig
[ ] du har sagt att du var sjuk fast du åkte istället och shoppade
[ ] du har vart full på skoltid
[ ] du har druckit i skolan.
[ ] du har slagit en lärare
[ ] du har blivit avstängd från skolan

5/3 hals ont och trött som få..

Jag har ont i halsen det är inte roligt, det liksom rivs i halsen.. jag har druckit te o sånt för att lindra men det har inte hjälpt så mycket..  har inga halstabletter heller.. om jag fortfarade har ont i halsen i morron så ska jag se om jag hinner gå in på konsum eller kvantum och köpa halstabletter innan jag åker till jobbet.. men jag hoppas ju såklart att jag inte har ont i halsen i morron.. vill inte bli sjuk igen heller.. dessutom är det ju bara två dagar kvar på veckan så ska försöka stå ut..

och jag är trött oxå, men på ett rätt  så skönt vis, lixom mant  är trött för att man vart igång hela dagen och inte bara för att det är kväll typ.. och nu kollar jag på det okända och när det är slut och travet är slut så ska jag och min pojkvän gå och lägga oss och jag ska få massage och så ska vi  titta på jönsson ligan, det ska bli mysigt..

ha de bra
S.


3/3 Praktik, trött som f*n..

jahapp, idag har jag vart på min praktik, det var roligt. Jag lekte med barnen och så. Fick läsa lite och hjälpa dom att klä på sig när vi skulle ut m.m. och så har jag skrivit på papper om tystnadsplikt idag. Vi har vart ute mycket på gården idag, det var jätte fint väder fram emot eftermiddagen så det var kul, men jag måste komma ihåg att klä på mig mera i morron för det var kallt på förmiddagen så jag trodde jag skulle förfrysa nästan :p haha så det blir långkallsonger och snowjoggers på i morron :p och vantar och mössa med den saken är klar, åtminstonne vantar :p haha

nu är jag jätte trött, var typ däckad när jag kom hem, hade jätte ont i huvudet och var jätte trött, jag togt alvedon så nu har huvudvärken släppt men jag är fortfarande jätte trött. Så nu kollar jag och min pojkvän på Outsiders och sen ska vi gå och lägga oss och jag ska få massage :-D det ska bli skönt att lägga sig, och om inte sova på en gång så iaf kolla på nån film eller spela lite på mitt nintendo DS eller så men åtminstonne ligga i en varm skön säng.

nu ska jag in och kolla vad jag fått för meddelande på GAS-klubbens community och sen kolla klart på Outsiders
ha de bra och god natt
S.

2/3 Sömniga söndag, men het miljö diskussion

Ja det har väl varit en mer eller mindre vanlig söndag, inget direkt ovanligt som har hänt.. vi åkte till nynäs idag, jag Pierre och min bror Stefan för att se om det skulle gå att återköpa hockeybiljetterna idag och för att lämna böcker i lådorna utanför biblioteket men dörrarna till själva folkets hus var stänga så det gick inte att komma in och lämna böckerna. Sen åkte vi upp till Ica för att se om det gick att återköpa biljetterna och handla lite, det tog ett tag där när vi skulle återköpa biljetterna för tjejen som hade hand om det fick ringa nånstans o så men efter ett tag så gickt  det. men då såg vi att klockan var så pass mycket så vi inte skulle hinna handla och sen hinna med bussen hem så vi bestämde oss för att fika.

Och medans vi satt och fikade dök Cissi och hennes pojkvän Ove upp, dom hade vart på prommenad och nu köpte dom dricka. Så dom stannade och pratade ett bra tag där det var trevligt. Men iaf så gick vi in och handlade, jag köpte några böcker. Sen gick vi till bussen och när vi stod och väntade på bussen kom Cissi med ryggsäck och kasse med saker, då skulle hon hem och lämna det och sen åka tillbaka till Ove. Och på bussen satt "fulla finnen" jag vet inte vad han heter, vet ingen som vet det heller så när vi pratar om honom brukar vi kalla honom fulla finnen för han bryter på finska och är nästan alltid full :p men iaf så satt han på bussen och var ovanligt packad idag. Men iaf så började stefan och cissi en väldigt het debatt om hurvida man skulle köpa flaskvatten eller inte :p det var rätt kul att höra :p

förutom det har jag inte gjort så mycket, tränat en del på orbitrecken bara, och nu ska jag sova :p
ha det toppen och god natt på er
S.

1/3 inställd hockeymatch..

ja, vi skulle ju på hockey idag, Djurgården - Brynäs i globen och allt gick problem fritt, tills vi satt oss i arenan, då efter en stund kommer det fram en arenavärd eller vad det heter och säger att matchen är inställt, då är det nån som borrat hål i kyl agrigatet, det som gör att isen fryser så isen håller på att smälta. Dom borrar ju hål som dom sätter fast målburarna i och då hade nån lyckats borra för djupt och borrat hål i ett rör.. så där stod vi och visste inte vad vi skulle göra, för först verkade det inte som om dom visste vad dom skulle göra.. men sen fick vi se att det inte skulle bli nån match idag och biljetterna återköps inte förän tidigast måndag.. jag såg många besvikna barn på vägen från globen, vuxna oxå men det syns så tydligt på barn när dom är besvikna.

Men vi åkte till haninge en sväng och gick där en stund innan vi åkte hem, de e klart lite tråkigt är det ju att det inte blev nån match men samtidigt så känns det som att det är så himla konstigt att nån lyckas borra hål i ett rör som ligger ingjutet i betong.. märkligt.. hur gör man då lixom.. märker man inte att isen tar slut?  vad sysslar man med egentligen lixom? jag fattar inte, men jag vet ju inte riktigt hur det gick till heller så..men lite trist blev det ialla falll, och inte fick min kusin spela heller, det var oxå tråkigt.. men dom borde ju få spela nån annan gång istället då..

vi såg på text-tv när vi kom hem att matchen ska spelas i morron kl.20.00 i stället och biljetterna till dagens match gäller, men vi kan inte gå, vi ska upp tidigt på måndag och dessutom så går inte bussarna så vi kommer hem heller.. så vi får hoppas att vi får pengarna tillbaka på biljetterna istället.. hoppas verkligen att Filips lag får spela i globen en annan gång, om inte imorron då. Jag vet inte om dom ska spela i morron men det känns lite som att det borde vara för sent för 8-9åringar men jag vet inte.

nu ska jag surfa runt lite
skriver mer om jag kommer på nått att skriva
ha de bra
S.


RSS 2.0