13/7 Uppdatering av bloggen

Nu ska jag försöka uppdatera min blogg här, jag har som sagt varit på semester tillsammans med min sambo. Vi har vart hos hans föräldrar, Irene och Lasse, de bor utanför Hallsberg. Vi åkte dit lördagen den 28e juni, mitt på dagen så vi var framme på eftermiddagen. Det var Irenes födelsedag så vi fick tårta på kvällen och Pierres lillebror Mattias var med och mötte oss vid tåget när vi kom, han följde även med tillbaka till Irene och åt med oss, Irenes syster, Pierres moster, Anne var också där.


Dagen efter åkte vi till Mattias som bor i Örebro och åt hos honom, Irene lagade maten där, sen fikade vi och sen åkte vi hem.  En dag skulle vi på auktion på kvällen och innan skulle vi hälsa på Rut, Pierres mormor som bor åt samma håll som auktionen låg, när vi kom dit fick vi massor med jordgubbar och grädde att äta, vi åt så vi trodde vi skulle spricka allihop tror jag. Innan vi skulle åka till auktionen så ringde Pierres storasyster Malin och undrade om vi kunde passa hennes son Rasmus över natten så dom fick städa och fixa eftersom dom håller på att flytta, så Rasmus pappa skulle skjutsa över Rasmus till Rut innan vi skulle iväg.


Auktionen var jätte roligt, det var dock lite jobbigt att stå över 5 timmar i sträck, men det gick. Rasmus for runt med Irene som ett yrväder och ville ha godis, glass, dricka m.m. På auktionen träffade vi även Dan, Pierres fasters man och Mikaela Pierres kusin, och Mikaelas son Mio. Rasmus ville inte åka med oss hem till Irene utan han ville hem till sin mamma så Lasse ringde Malin och kollade om det var okej att vi kom med Rasmus, självklart var det okej och vi åkte och lämnade honom och pratade lite med Malin och hennes man Per.

Vi fiskade massor under tiden vi var där och då var det tur att vi hade Lasse med oss, han fick ta av alla snorgärsar vi fick och även en del andra fiskar, men abborrarna klarar jag av att ta av själv, snorgärsarna är så hala och hårda så dom vill jag inte ta i så det fick svärfar göra :p hahaha

Vi skulle ha åkt hem 6juli men vi kände att vi ville stanna några dagar till så vi bokade om biljetterna och blev kvar till 11juli, men dom dagarna som blev extra fick vi bo hos Pierres pappa, han bor på sin systers och hennes mans gård i en lägenhet på övervåningen i bostadshuset, så vi fick bo i gästrummet där i huset, det var kul. Dom har en jätte snäll hund, en rottweiler tik som heter Suki (är inte säker på stavningen), hon var verkligen fin, så annorlunda mot andra rottweilers jag mött.

Dom har även massa kor och kalvar, och en tjur, hästar och några höns och en tupp,  och så har dom två får, det ena är uppfött på gården och är som en hund nästan, hon kommer när man ropar och går fot med en  haha. En katt har dom också hon är jättemjuk i pälsen och jättesnäll men hon var bara inne en gång under dom dagarna vi var där. Dan och Lillian, Pierres faster och hennes man, dom som har gården, är jätte trevliga, vi blev stående och pratade med Dan i säkert nästan en timme när vi skulle gå upp till Lasse en morgon :p


En kväll var vi iväg till ett ställe som heter Karlslund som ligger i Örebro, med Mattias och grillade och hade trevligt, det var en jätte trevlig kväll vi hade jättekul allihop. Jag tog en massa kort den kvällen, och på hela resan också för den delen. Jag har inte lagt in dom på datorn än men när jag gjort det kanske några kommer upp här också.

Det var väl i stora drag vad som hände under tiden vi var borta, det kan hända att det kommer upp korta inlägg med specifika händelser som jag inte kommer ihåg just nu men som jag kanske kommer på ett vad det är.

Ha det toppen
S.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du nån blogg?:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0