Tisdagstema: Nytt och Gammalt

Ja jag vet att det är onsdag idag, men jag han inte lägga upp bilden i går så jag gör det idag istället :p
veckans tema är som rubriken antyder nytt och gammalt, kul men knepigt tema, här är mitt bidrag:


Jag och Sofie
Det här är jag och min kompis Sofie, vår vänskap är både gammal och ny. Vi har kännt varandra sen vi var sex år gammla men vi blev av olika orsaker ovänner för lite mer än ett år sen och var det tills för några månader sen då vi blev vänner igen. Jag är jätte glad för att vi blev vänner igen, jag saknade hennes vänskap, men jag tror att det kanske var nödvändigt att vi blev ovänner vi behövde nog med största sannolikhet vara ifrån varandra ett tag. Det känns som om vi båda har mognat och vuxit var och en för sig under tiden vi var ovänner och jag tror och hoppas att vi ska kunna fortsätta vara vänner i många år framöver. 

Om du vill veta mer om tisdagstema och kanske själv vill delta så klicka här

ha en bra dag
S.


sitter på lektion..

nu sitter jag på lektion, har bokföring men just nu har vi en liten rast och ska strax fortsätta med lektionen tills vi slutar om drygt en halvtimme..
 
ha det bra
S.

Svar på kommentarer!

Jag fattar inte varför ni börjar kommentera det där inlägget nu, jag och PastorHimler har pratat om det där redan och hon vet varför jag skrev som jag gjorde och att det egentligen inte alls var henne jag var irriterad på osv.

Och jag fattar inte vad du babblar om med Alster och bibel och att jag skulle trycka ner GAS??!! det står inget om Alster i det inlägget..

och du som påpekade min stavning, jag kan stava väldigt bra faktiskt men jag tycker det blir så tråkigt när alla texter är grammatiskt korrekta så jag skriver precis som jag vill, du behöver inte läsa om du inte vill det är valfritt..

Jag har inte lust att tjasa med någon, det är bara dumt och onödigt när man kan vara vänner och ha trevligt i stället.. det är iaf min åsikt..

S.

Tisdagstema: Metall

Denna vecka är temat på tisdagstema metall, här kommer mitt bidrag.


Bilden är tagen utanför Hallsberg där min svärmor bor. Vid tågspåret där, i vintras. Kanske inte så mycket metall men lite är det ju och jag tycker själv att det är en fin bild.om du är intresserad av att veta mer om tisdagstema eller kanske vill vara med själv så klicka här
S.

Tisdagstema: Fridfullt

Hej hej alla!

Nu är det dags för veckans tisdagstema och denna vecka är temat fridfullt och är kommer mitt bidrag:En bild tagen här hemma vid havet, en sommarkväll för nått år sedan, den är tagen in mot viken mot badplatsen till från fiskebryggan där jag stod, tycker den är väldigt lugn och fridfull den här bilden.


Är du intresserad av tisdagstema? vill du veta mer eller kanske själv vara med? Klicka här isåfall!

S.


Tisdagstema: Kärlek

Så var det dags igen för tisdagstema, denna vecka är det Kärlek som är temat. här kommer mina bidrag:


en bild jag gjort i PS
en bild jag själv tagit, med hopprep lagt som ett hjärta och min och sambons initialer ritade i gruset, jag älskar honom så det är kärlek för mig, och honom, han gillar den bilden väldigt mycket
Jag ville egentligen ha en bild på svanar men i brist på svanar så fick det bli en bild på ett par gräsänder. Svanar håller ihop livet ut, det är kärlek det. Jag vet inte om ni hört det men för några år sen vet inte exakt när det kommer jag inte ihåg, så var det en svan som frusit fast i isen vid skeppsbron i Stockholm, och hannen, hennes partner satt kvar och vakade vid hennes kropp tills han själv frös fast i isen, han vägrade lämna henne, det är kärlek det..

vill ni veta mer om tisdagstema eller själva delta så klicka här

ha det bra
S.


RSS 2.0