30/9 JAG KLARADE DET!!!!!

Jag klarade bokföringsprovet!!!
Jag fick G+ på det, trodde inte jag skulle klara det, det är så svårt med bokföring, nu har vi rast en stund så jag passar på att skriva lite.. snart ska vi fortsätta och hålla på till 16.00 då jag ska SPRINGA till bussen så jag slipper vänta en timme då nästa buss går.. har ingen lust med det idag, speciellt inte med tanke på störtskuren som kom ner utanför fönstret för en stund sedan..

nu ska vi snart fortsätta här
ha det bra
S.


29/9 blogglusten återvänder..

Jag känner att min blogglust börjar återvända, men jag vet inte riktigt vad jag vill skriva om, jag har funderat på att skriva om musik och filmer typ, men vet inte hur lixom, på vilket sätt, jag får se. har ni några tips på vad som skulle kunna vara intressant att läsa?

sitter oxå och funderar på att göra om min design, hade tänkt göra en till julen, men det kanske är lite tidigt att göra det än, även om jag börjat längta till julen. men får se..

nu ska jag surfa runt lite innan det är dax att hoppa i säng!
ha det bra
S.


23 September - bokföringsprov!

Hej hej alla!
Jag sitter nu i bokföringssalen och väntar på att provet ska börja, jag hoppas verkligen att jag klarar det, sen ska jag hem och plugga matte inför provet i morgon, men jag har ju en egen mattelärare hemma som kan hjälpa mig om det är nått jag inte förstår under tiden jag pluggar..


hej på er

ps.tisdagstema kanske kommer senare.ds


Tisdagstema: Onyttig

Så var det dags för tisdagstema igen, jag vet, det är onsdag, men jag han inte lägga upp temat i går så det kommer idag i stället, bättre sent än aldrig :p
Veckans tema är iaf onyttig, här kommer mina bidragEn bild med massa onyttigt från en filmkväll/tjejkväll jag och mina kompisar Sofie och Louise hade hos sofie för två år sen eller nått sånt..Ytterligare en bild med massa onyttigt från samma filmkväll :)En bild till från samma kväll, vi hade kul men det var en del onyttigheter, men vi gick säkert ut och gick efter vi hade kollat på nån film skulle jag tro, vi brukade vara ute och gå en del då :p


om ni vill veta mer om tisdagstema eller själv vill vara med så klicka här
ha de bra
S.

RSS 2.0