Tisdagstema: Sliten

hej hej!

 Nu är jag med igen efter ett uppehåll förra veckan då jag inte hittade nån bild och inte hade nån frukt hemma att  ta kort på :p men nu är jag med igen, det var svårt att hitta bilder på temat men efter mycket letande så hittade jag ett par, veckans tema är Sliten, härr kommer mina bidrag:


Detta är Kajsa Wargs hus i Wadköping i Örebro, det är slitet och gammalt, hela huset lutar och ser ur som om det håller på att rasaEtt slitet bowling klot från när jag bowlade, det är några år sen jag slutade nu men jag saknar det ibland, klotet är ett hallklot, altså det tillhör bowling hallen, antagligen därför det är så slitet.

Vill du veta mer om tisdagstema eller är du kanske intresserad av att vara med själv? klicka här isåfall så kommer du till hemsidan!

ha det toppen!
S.

2 Juni: Träningen fortsätter!!

Förra veckan tog jag minst 10 minuter på orbitrecken varje dag, utom i Lördags då vi besökte nya coop forum, men då gick jag över 10.000 steg den dagen istället, i söndags tog jag det mest lugnt, igår stod jag inte heller på orbitrecken men däremot så var jag ute i trädgården och grävde i några timmar i stället, de tog i benen och ryggslutet. Men nu fortsätter träningen, jag är super taggad!

Idag har jag hittills:
*Tagit 20 minuter på orbitrecken - fick faktiskt inte ont i vaden idag, Billy Holliday and his Comets är grym musik att träna till!

Och jag ska:
* Prommenera i ca 30 minuter
* göra benövningar med gummibandet 3x15 på varje ben
* göra magövningar två olika sorter tror jag, en som jag lärt mig av min brorsa Tomas och en annan.

Nu sitter jag och tar igen mig en stund efter orbitrekandet, blev helt slut, det är det längsta jag tagit på ett tag, hade nog nästan allt motstånd på oxå i slutet så blev riktigt svettig!

Tisdagstemat kommer senare!
ha det toppen!
S.

RSS 2.0